BMW 5 Series E60/E61 TOURING 2003–2009

autoiskustva-bmw-5-series-e60-e61

Predstavljamo vam naša iskustva o modelu BMW 5 Series E60/E61 TOURING u seriji koja se proizvodila od 2003 godine do 2009 godine, ovo iskustvo važi za sve modele serije 5.

Vrline BMW 5 Series E60/E61 TOURING 2003–2009

Udobnost, komfor, sigurnost, bezbednost, mala potrosnja, tacan i precizan u voznji, brz, staratan, auto na ceni, trazen, odnos cena kvalitet odlican, slabo se kvari,atraktivan, lep enterijer, moderan dizajn, velik gepek, porodican auto.

Mane BMW 5 Series E60/E61 TOURING 2003–2009

Malo skuplja registracija(zavisno od kubikaže motora), skupe gume, skup za odrzavanje, usisna grana, zamajac, dizne, zglob menjaca na kardanu, trap, remenica radilice, velik za gradsku voznju, veci potrosac po gradu.

BMW 5 Series E60/E61 TOURING 2003–2009 vrlo često nazivamo ultimativna mašina za vožnju, i samim tim to vam dosta govori o specifikacijama ovog automobila. Kao i sva ostala vozila ove nemačke kompanije, i ovaj model namenjen je kupcima sa dubokim džepom, a usled te činjenice nudi visok nivo komfora tokom vožnje, izuzetan kvalitet izrade, i nešto čudniji dizajn, na koji mnogi potencijalni kupci jednostavno nisu navikli.

BMW-ov novi program uštede tokom vožnje, ovaj model lansirao je u vrh potražnje kod kupaca kojima je ušteda goriva bitna, ali ono što je svakako najveća mana ovog automobila je što je sam dizajn i komfor u ovom automobilu, na neki način dobio prednost u odnosu na samu vožnju. Lepo smo vam rekli, na ovakav dizajn mnogi ljubitelji BMW automobila jednostavno i dalje ne mogu da se naviknu u potpunosti.

Dodatna oprema kod  BMW 5 Series E60/E61 TOURING 2003–2009 je naravno visoke klase, jer je BMW između ostalog i u tom segmentu postavio visoke standarde. Njegova prostranost i komfor tokom vožnje, ovaj automobil čine sjajnim porodičnim vozilom, ili pak automobilom koji ćete koristiti za svoj posao.

Ono što je svakako jedna od mana koje vlasnici ovog automobila navode jeste prilično bučan motor. Naime, četvorocilindrični motor se za sada jednostavno pokazao kao preglasan sa obzirom na cenovnu kategoriju u kojoj se ovaj automobil nalazi. Takođe, i nešto manja zapremina motora nego što je to slučaj kod konkurenata iz iste klase, zna da predstavlja problem, ali to se rešava češćim odlascima na pumpu.

Ipak, kvalitet izrade, elegantan dizajn su ono što privlači kupce kod BMW 5 Series E60/E61 TOURING 2003–2009 automobila, i time ćete sasvim sigurno biti zadovoljni. Unutrašnjost automobila je takođe izrađena od veoma kvalitetnih materijala, i iz toga je jednostavno vidljivo da u BMW takve stvari jednostavno nisu želeli da prepuštaju slučaju.

Naravno, što se tiče dodatne opreme tu apsolutno ne morate da brinete o detaljima. Osnovni paket uključuje mnogo toga, a ukoliko ste napredni korisnik na raspolaganju vam je i dodatni paket usluga u kojem se nalaze kožne postave za sedišta, metalik boja, sportska sedišta, elektronske kontrole vozačevog sedišta i slično.

Dakle, ukoliko uspete da se naviknete na nešto neuobičajeniji dizajn bićete izuzetno zadovoljni ovim automobilom, a svakako da će vam u tome pomoći i ušteda u gorivu koju ćete ostvariti vozeći ga.

 

1 Comment on "BMW 5 Series E60/E61 TOURING 2003–2009"

  1. Odličan automobil, moj omiljeni! Samo još da spuste cenu registracije najboljeg bmw modela.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*