Otkup automobila na kilo cena

Otkup automobila na kilo podrazumeva uslugu kupovine vašeg automobila na težinu u kilogramima. Ovo se odnosi na kompletne stare polovne automobile koji nisu u voznom stanju i koji praktično nemaju nikakvu tžišnu vrednost ili koji su dosta havarisani. Jedina vrednost starih i kompletnih automobila je koje se kod nas kupuje, plaća po kilogramu. Ukoliko želite da saznate vrednost automobila to možete jednostavno učiniti sa popunjavanjem svih polja na upitu ispod teksta. Na kraju dobijate ukupnu otkupnu cenu za vaš automobil, motorno vozilo. „Napomena“ Otkupna cena automobila na kilo je orjentaciona i može da varira u odnosu na svetsku berzanska cenu gvožđa.

Otkup automobila na kilo, staro gvozđe, reciklaža

otkup automobila na kilo Pored toga što ćete se rešiti vašeg automobila koji vam ničemu ne služi, prodajem automobila na kilogram vi ćete zaštiti i okolinu. Ukoliko nam prodate ovakav autombil on će biti odvežen u reciklažan centar. Ovim procesom ne samo da se rešavate starog automobila koji vam ničemu ne služi već i zaštićujete okolinu. Ukoliko imate havarisano vozilo predlažemo da nam pošaljete slike kako bi procenuli da li je njegova vrednost veće od cene koju bi dobilo za njegovu težinu. Više informacija o  otkupu havarisanih vozila raspitajte se kod našeg dežurnog agenta.

Odlična cena za otkup na kilo

Pored toga što vršimo otkup automobila u voznom stanju, vršimo i otkup automobila na kilo. Ukoliko imate automobil koji Vam zauzima mesto u dvorištu a ne može vam više ni za šta poslužiti, imate mogućnost da ga unovčite pozivom na broj 064/612-96-31 ili kontaktiranjem putem mejla. Transport i merenje vašeg vozila spada na naš teret, vaše je samo da nas kontaktirate.
U ovu vrstu otkupa spada svaki limarijski deo vašeg vozila sto je, neverovatno ali istinito, fina suma novca s obzirom na to da ste mislili da je to samo obična starudija koja ničemu ne služi.

Kako se vrši otkup automobila na kilo za reciklažu?

Auto otpadAko ste vlasnik automobila koji nije u voznom stanju ili vam se ne isplati da ga prodate kao putničko vozilo, obratite se nama jer mi otkupljujemo i takva vozila. U obzir dolaze sve marke, svi modeli, sve karoserije. Otkup automobila na kilo podrazumeva svu limariju, bilo da su delovi ili spoljašnjost vozila. Procedura je sledeća:

  • pozivom zakazujete besplatnu procenu starog automobila
  • odmah vam isplaćujemo dogovorenu cenu po kilogramu vašeg vozila. (u sabraćajnoj dozvoli za svako vozilo je tačno upisana težina vozila)
  • naš šleper dolazi i odvozi vozilo u reciklažni centar

Odakle god da nas pozovete, mi ćemo doći i otkupiti Vaše vozilo. Mi vršimo sve vrste usluga vezane za otkup automobila, kako bi našim klijentima obezbedili što bolju uslugu. Jedna od njih je i otkup automobila za reciklažu kao i otkup automobila na kilo koja je vrlo isplativa budući da ste Vaš stari i beskorisni automobil zaboravljen u zabačenom delu dvorista već zaboravili. Mi ne pravimo razliku između automobila koji su celoviti i onih kojima fale određeni delovi. Mi otkupljujemo sva stara, neregistrovana, odjavljena vozila.

Ako se budete odlučili za otkup starog gvožđa i u tom slučaju ćemo se odazvati i ponuditi vam najbolju cenu za ono što nam nudite, a isplatu vršimo na licu mesta, odmah! Mi ne dajemo prednost onima koji se nalaze samo u većim gradovima, pa zahvaljujući tome i imamo klijente iz svakog dela naše zemlje.

Reciklaža automobila

Auto otpad Beograd

Ako želite da ponudite svoj automobil nekome ko otkupljuje automobile na kilo neka to budemo mi! Mi nudimo najviše cene za otkup automobila na kilo. Ne zahtevamo da vaš automobil bude kompletan, tako da nas možete pozvati u kakvom god da je stanju vozilo koje želite da unovčite. Mogu faliti i neki delovi, enterijer, mi ne dovodimo u pitanje naše klijente zbog toga. Sve što je potrebno jeste da nas pozovete na broj ili nam pošaljete mejl na kontakt stranici, kao i da popunite  upit za vozilo koje nam nudite. Mi smo dostupni svakog dana u godini i dolazimo kod sas potpuno besplatno, a isto tako i šlep tog automobila pada na naš teret. Ne propustite ono što vam samo mi nudimo! Nudimo vam pravi otkup automobila na kilo sa isplatom na ruke ili na račun. Vi birte, mi plaćamo.