Otkup automobila Kraljevo

otkup polovnih automobila kraljevoOtkup automobila Kraljevo i okolna mesta. Mi funkcionišemo tako što nas Vi pozovete i ponudite Vaše vozilo, i kada se dogovorimo oko otkupne cene Vašeg automobila mi Vam šaljemo našeg agenta koji dolazi i na licu mesta Vam daje novac, i pravi kupoprodajni ugovor za Vaše vozilo ili ovlašćenje. Otkup automobila Kraljevo za vas radi besplatnu procenu i otkup svih marki automobila koje želit da nam ponudite. Naše otkupne cene polovnih automobila su jedinstvene zbog najbolje otkupne cene za vaš automobil koji želite da nam ponudite. Uverite se u naše tvrnje i pozovite 0646129631 i zakažite besplatnu procenu a potom i otkup automobila u Kraljevu ili okolini. Isplata odmah po realizovanom kupoprodajnom ugovoru, ovlašćenju za otkupljeno vozilo.

Otkup polovnih automobila Kraljevo

Ukoliko želite da prodate Vaše vozilo, a da pritom ne izgubite mnogo, pozovite nas i mi ćemo Vam ponuditi najbolju otkupnu cenu za Vaš automobil koju formiramo na osnovu EUROTAX Nemačkog kataloga, stanja limarije, starosti Vašeg automobila, spoljašnjeg i unutrašnjeg stanja i izgleda, a da Vam pritom ponudimo realnu i najbolju otkupnu cenu za Vaš automobil u Srbiji! U to se lako možete i uveriti posle telefonskog poziva i razgovora sa našim operaterom za procenu automobila.

Pozovite nas na 064/612-96-31 od 07 do 22h iz bilo kog dela Kraljeva i okoline, 7 dana u nedelji i sami se uverite da smo najbolji!! Postanite i vi jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih korisnika…

Marke koje otkupljujemo su: Audi, Alfa Romeo, Citroen, Dacia, Ford, Fiat,Honda, Kia, Nissan, Oper, Peugeot, Renault i mnoge druge! Očekujemo vas da zakažete besplatnu procenu za vaš automobil. Tu smo zbog vas i našeg posla otkup automobila Kraljevo.

Pozovite nas, mi otkupljujemo Vaš automobil.

Po pozivu dolazimo u Kraljevo (Adrani, Grdica, Jarčujak, Čibukovac, Konarevo, Mataruška Banja, Mataruge, Metikoš, Ribnica,Ratina, Vrba, Vitanovac, Žiča, Zaklopača,…) za svega nekoliko sati, tako da su naše linije otvorene za Vas,i putem mejla, i putem poziva telefonom!
I to ne samo za Kraljevo, Već za ceo Raški okrug-Kraljevo, Novi Pazar, Tutin, Raška, Vrnjačka Banja sa svim seoskim, prigradskim i gradskim naseljima!