Otkup automobila Lada

Najbrži i najbolje placen otkup automobila Lada u svim mestima u Srbiji. Dostupni smo vam svakog dana u nedelji, a spremne ekipe saradnika dolaze kod vas najkracem vremenskom roku i vrše otkup polovnih vozila Lada. U kom god delu zemlje se nalazite naši agenti stižu za sat vremena. Proverite u kojim gradovima se nalaze naši agenti i da li ste blizu. Pozovite nas 0646129631 , proverite da li vrsimo otkup automobila Lada u vsem gradu.
Vršimo otkup polovnih automobila marke Lada bez obzira na godinu proizvodnje ili predenu kilometražu. Otkupljujemo i udarene i neispravne automobile. Ukoliko je vozilo toliko havarisano imamo opciju otkup automobila na kilo, za delove i za reciklažu. Saznajte proceduru otkupa automobila Lada. Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za najvise 1 do 2h.

Procedura otkupa automobila marke Lada

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Lada automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg vec starog Lada automobila.

Otkup Lada automobila, vozila

Otkupljujemo automobile uvezene iz stranih zemalja koji ne poseduju domace papire. Mi radimo otkup automobila Lada sa stranim tablicama. Potrebno je da nas pozovete i opišete o kakvom automobilu se radi, a mi cemo vam ponuditi opciju koja vam najviše odgovara. Što se tice procedure ovde (iznad ovog pasusa) se možete informisati o njoj.
Specijalizovali smo se za otkup polovnih i rashodovanih automobila od firme. Na našem sajtu imate elektronski upit za automobile i u njemu možete ostaviti tražene podatke. Mi vam, na osnovu njih, pošaljemo novcanu ponudu. Praksa je pokazala da se odgovori klijenata uglavnom poklapaju sa stanjem vozila na terenu tako da ne dolazi do drasticnih promena ponudene otkupne cene.
Osim ovoga nudimo vam i sledece usluge:
• Otkup polovnih lada automobila za delove
• Otkup polovnih lada automobila od firme
• Otkup polovnih taxi vozila
• Otkup automobila za reciklažu
• Otkup automobila sa stranim tablicama
• Otkup kombija

Modeli Lada automobila koje otkupljujemo

Otkup automobila Lada 110/111/112

Odlicni automobila za naše uslove. Dobro vuku, dobro koce, startni su i brzi. Postoje manje zamerke na neke detalje, ali drugacije ni neocekujemo od Rusa. Ono što je dobro jeste to da su i rezervni delovi jeftini i ako se dobro održava ovi modeli nisu skupi uopšte. Pozovite nas jer vršimo otkup automobila Lada 110, 111, 112.

Otkup automobila Lada Niva

Ruski džip. Neuništiv auto kojim je moguce popeti se uz masnu banderu. Svi znamo koliko je ovaj automobil dobar i koliko može da povuce. Dizajneri starijih modela se nisu proslavili, a noviji modeli su samo unutra malo drugaciji. Spolja su im zadnji farovi okrenuti za 90 stepeni i to je to. Pozovite nas radi otkupa polovnih automobila Lada Niva.

Otkup automobila Lada Granta

Ovaj auto zovu još i ruski Logan. Izgledom podseca, ali i kvalitetom i cenom. Kažu da je ovo najjeftiniji novi automobile u svojoj klasi. Kod nas ih nema puno tako da su i iskustva siromašna, ali sobzirom na prethodne modele verujemo da je odnos cena – kvalitet dobar. Javite se jer mi radimo otkup polovnih automobila Lada.

Otkup automobila Lada Samara

Samara je vozilo koje se sve manje može videti u Beogradu, ali je dosta zastupljeno u manjim sredinama. Pogotovo tamo gde su i uslovi za vožnju lošiji. To sve govori. Izdržljiv i jak automobil. Zimi dobro greje, a delovi su jeftini i ima ih reklo bi se i na trafici. Ovaj auto može samo dobro da služi. Pozovite nas jer vršimo otkup polovnih Lada vozila.