Otkup traktora

Vršimo otkup traktora koje možete da nam ponudite. Ova vrsta usluge vam je bila neophodna. Mi to znamo i zato smo tu da vam pomognemo.
Naime, kao i sve druge republike bivše SFRJ i Srbija je još uvek velikim delom poljoprivredna zemlja. To znači da se u našoj zemlji poljoprivredne mašine broje hiljadama komada, a to znači da postoji veliko tržište i velika potreba za njima. Novi traktori su izeztno skupi. Radi se o ciframa koje prelaze stotinu hiljada evra. Međutim uz našu pomoć možete biti gotovo na korak od novog i sasvim pristojnog vozila.
Prosek godina starosti domaćih traktora uskoro će preći više od 20 godina. Osim što su već zastarele ti traktori počinju i češće da se kvare, više zagađuju okolinu, imaju manje opcija za modernu obradu zemlje itd. Znamo da stalno mislite na to kako bi bilo dobro prodati postojeću mašinu, ali da niste od onih koji će je prodati tek tako i za bilo koje pare.
Ne brinite. Više ne morate da razmišljate na taj način, jer naša agencija ima novi sektor koji se bavi isključivo otkupom traktora. Razumemo u kakvom ste položaju, znamo kakvo je stanje u vašem poslu i učinićemo sve da ni na koji način ne prođete loše. To naglašavamo jer je opšte poznato da država, koja najviše posluje sa ljudima koji imaju traktore, sve čini samo da ih ošteti.
To sa nama nećete doživeti! Koliko je vaš traktor star nije bitno. Na vašu adresu će doći naši procenitelji i pogledati o kakvom se vozilu radi. Uvek smo spremni za dogovor posle koga ćete vi proći bolje nego u drugim slučajevima. Otkup polovnih traktora vršimo uz najbolje otkupne cene u Srbiji. Nudmo vam opciju da odmah dobijete novac za vaš polovan traktor.

otkup-traktora

Otkup traktora u Srbiji

Kako do nas?
Saradnja sa nama je jedna od najednostavnija stvar. Šta je potrebno?
• Pozovite nas kontakt telefonom
• Objasnite o kojem vozilu-traktoru se tačno radi
• Agenti dolaze kod vas
• Postižemo dogovor u 100% slučajeva
• Isplata odmah, najveća otkupna cena za vaš traktor!
Nemojte da vam se ovo čini kao suviše lako. Tako i jeste zaista. Posle prvog telefonskog razgovora, a u roku od nekoliko sati najduže, do vas dolazi naš iskusni procenitelj sa kojim ćete se dogovoriti za sve detalje uljučujući i cenu. Posle postignutog dovora sve prelazi u naše ruke što podrazumeva papirologiju, tranport vozila i naravno isplatu. Plaćamo u kešu!
Ukoliko traktor nije u voznom stanju nema veze. Vršimo otkup traktora za delove, reciklažu i otpad. Imamo profesionalnu šlep službu kojom ćemo prevesti vaše vozilo i osloboditi vas tih troškova. Sve što treba da uradite je, kao što smo rekli, da nas pozovete.
Učinite to i zaradite kod nas, a dobijeni novac iskoristite za ono što vam je najpotrebnije.
Pozovite nas i proverite zašto smo najbolji. Radimo svakim danom od 00 do 24h.