Otkup automobila Niš

otkup automobila nis

Za otkup automobila Niš i okoline potrebno je samo da nas nazovete i ukoliko se dogovorimo oko otkupne cene dolazimo u roku od jednog sata. Naša usluga otkup automobila Niš u okolini je jedinstvena po najboljoj i najvećoj otkupnoj ceni za vaš polovan automobil. Posle vašeg telefonskog poziva započinjemo proceduru procene automobila po katalogu i trenutnom stanju na tržištu polovnih automobila u Srbiji. Otkup automobila Niš je mnogo više od samog otkupa automobila, vozila mi vam nudimo realnu otkupnu cenu za vaš automobil koji nam ponudite. Pozovite nas, nudimo vam najveću otkupnu cenu za vaš automobil, vozilo bez obzira na stanje i boju, limariju. Mi otkupljujemo sve što ima četiri točka i regirstarski broj, važno je da ste vi vlasnik i možete dobro zaraditi bez imalo čekanja.

Otkup polovnih automobila Niš

Mi imamo naše predstavnike (agente) u Nišu koji vrse isplatu i prenos vozila u naše ime. Kupujemo sva vozila u viđenom stanju kao na primer: lakše havarisana, automobile sa stranim tablicama euro 2 ili euro 3, 4.. norme, polovne ili nove automobile. Otkup polovnih automobila u Nišu vršimo isključivo od vlasnika automobila ili pravno ovlašćene osobe koja ima pravo prodaje. Naša usluga otkup polovnih automobila vam daje jedinstvenu i njbolju otkupnu cenu za vaš polovan automobil koji želite da brzo prodate i pritom da zaradite. Pozovite nas i nemojte gubiti vreme lutajući po auto pijacama i auto oglasima na kojima ide sporo prodaja starih, polovnih automobila.

Otkup svih modela u Nišu i okolini

Otkup svih modela automobila u Nišu i okolini podrazumeva otkup svih marki i modela bez obzira na trenutno stanje vašeg polovnog automobila koji želite da nam prodate a mi izvršimo otkup. Besplatna procena nas izdvaja od ostalih kao isplata u istom danu za sve marke i modele automobila u Nišu. Otkupljujemo sledeće marke automobila: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Daewoo, Dacia, Ford, Fiat, GMC, Honda, Hyndai, Isuzu, Jeep, Jaguar, Kia, Land Rover, Lancia, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel,Peugeot, Renault, Seat, Saab, Škoda, Suzuki, Subaru, Toyota, Volkswagen, Volvo, Zastava kao i sve ostale marke automobila.

Otkup automobila (vozila) Niš.
Kada govorimo o ovom gradu koji je jedan od najvećih u našoj zemlji, mislimo na ceo Nišavski okrug, čiji je centar ovaj grad odnosno sva gradska i prigradska naselja. Niš čine opštine: Medijana, Pantelej, Palilula, Crveni Krst, Niška Banja ali Niški okrug obuhvata iopštine:Aleksinac, Svrljig, Merošina,Ražanj, Doljevac i Gadžin Han. Dostupni smo svim naseljima u Nišu:Ledena stena, Kalač, Delijski Vis, Crvena Zvezda, Beograd-mala, Duvanište, Jagodin-mala, Crni put,Durlan, Šećer -mala,Jorgovan-mala,… I pored toga, seoska naselja: Medoševac, Vrtište, Donja Vrezina, Gornja Vrezina, Vinik, Rautovo, Matejevac, Brenica, Hum, Prva Kutina, Druga Kutina, itd.
Odakle god da nas pozovete, mi ćemo doći na bilo koji deo ovog okruga, što znači da vršimo otkup i u: Aleksincu, Gadzinom Hanu, Doljevcu, Merošini, Ražnju i Svrljigu. Pozovite nas i sve rešavamo odmah u istom danu, kod nas nema čekanja i plaćanja na rate. Isplata se obavlja odmah ukoliko vam to odgovara očekujemo vaš poziv na 0646129631