Otkup automobila Rover

Otkup automobila Rover kod nas je jednostavan bez obzira na stanje ili godište. Imamo najkvalitetniju uslugu u ovom delu regiona i dajemo najbolju otkupnu cenu. Potražite nas svakog dana u nedelji tokom cele godine. Naši agenti se nalaze u skoro svim gradovima u Srbiji. Pozovite nas i uverite se koliko smo dobri. Kod nas najbrže možete završiti sve poslove otkupa. Ovde pogledajte proceduru koju smo uprostili u svega par koraka. Uz klik na proceduru otkupa automobila Rover. Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za 1h.

Procedura otkupa automobila marke Rover

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Rover automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg starog Rover automobila.


Vršimo otkup oštecenih Rover automobila bez obzira na velicinu havarije. Cak i kada je auto toliko uništen pa ne može biti vožen imamo rešenje i za to. Saradujemo sa profesionalnom šlep službom. Troškovi ove usluge vam nece biti naplaceni.

Otkup polovnih automobila Rover

Otkupljujemo polovne Rover vozila koja su ne registrovana ili imaju strane tablice. Otkupljujemo auta sa oštecenjima na farbi, staklima ili nekim drugim kvarovima. Ukoliko imate firmu sa nekoliko ovih vozila znajte da vršimo otkup polovnih Rovera od pravnih lica.
Procedura je jednostavna. Posle kontakta sa našim agentom i potvrde da vam odgovara okvirna cena, naši saradnici dolaze kod vas. Ukoliko su vaši automobili baš onakvi kakvi ste ih opisali korekcije cene nema. Postom vi fakturišete automobil, a mi vršimo prenos sredstava, to jest uplacujemo novac na vaš racun. U istom danu dobijate novac za otkup Land Rover automobila u opciji otkup od pravnih lica-firme.
U vecini slucajeva imamo saradnika u vašem gradu. Saznajte u kojim gradovima imamo agente i koliko su vam blizu.
Otkup polovnih automobila vršimo od vlasnika ili osobe koja je ovlašcena to jest poseduje overenu punomoc. Tu smo i ako ste nasledili vaš automobil ili na neki drugi legalan nacin došli do njega. Sva prateca pravna papirologija se podrazumeva i te troškove mi snosimo.

Modeli Rover automobila koje otkupljujemo

Mi otkupljujemo sve modele polovnih automobila marke Rover uz ubedljuvo najbolje uslove u citavoj zemlji, svim gradovima. Otkup automobila Rover vem nudi da budete odmah isplaceni sa najboljom 100% realnom otkupnom cenom. Na vama je da nas kontaktirate, ocekujemo vas svaki dan u godini.

Otkup automobila Rover 75

Automobil koji više od nekoliko godina uspešno opstaje na tržištu i prilicno se lepo pokazao. Kvalitetan je i izuzetno opremljen. Moderniji kriticari i mladi vozaci zameraju previše konzervativan izgled, ali sudeci po tome istim kriticarima odgovara jedino ako auto izgleda kao svemirski brod. 75 je dobar porodican auto, a u našim prilikama može biti i veoma dobar poslovni automobil. Performanse su odlicne. Prostran je i ima dobar prtljažnik. Jednom recju sedamdesetpetica je pravi džentlmenski auto. Pozovite nas jer vršimo otkup polovnih automobila Rover 75.

Otkup automobila Rover 45

Još jedan Roverov model koji nije puno poznat kod nas, medutim oni koji su upoznati sa Roverovim modelima imaju samo reci hvale za njega. Izdržljiv je, pouzdan ima ga i u benzinskim i u dizel varijantama. Prostran je i sa velikim prtljažnikom pa može biti odlican porodicni auto. Što se tice potrošnje goriva podaci su razliciti, ali vozaci kažu da je do 8 litara po gradu sasvim realna potrošnja. Radimo otkup polovnih automobila Rover 45.

Otkup automobila Rover 200

Iako malo stariji ovaj model se pokazao kao izuzetno dobar. Izdržljiv je kako kažu oni koji su ga vozili, a cak se i delovi lako nabavljaju. Najveci problem je naci dobrog majstora koji da namesti sve kako treba. Auto je pouzdan i ne troši mnogo goriva osim ako baš volite da ga gazite. U suštini to je jedan pristojan i pouzdan gradski auto. Vršimo otkup polovnih automobila Rover 200.

Otkup automobila Rover 400

Model koji nije popularan u Srbiji i to zbog nedostatka delova. Iako je velik i prostran i može da povuce i ponese dosta nije baš tražen i koliko je poznato mnogi žele da ga se otarase pa je u oglasima njegova cena veoma niska. Dodatni problem predstavlja i to što je kod nas ovaj auto dosta star pa država lako može da donese neke uredbe da se dodatno oporezuju ovako stara vozila. Radimo otkup polovnih automobila Rover 400.