Otkup automobila Citroen

Otkup automobila Citroen za 1h

Radimo otkup Citroen automobila u svim gradovima u Srbiji. Svakog radnog dana i vikendom imamo spremne ekipe agenata i drugih saradnika koji u najkracem vremenskom roku dolaze do vas i vrše otkup polovnih vozila Citroen. Bez obzira na to gde se nalazite u roku od sat vremena možemo da zakljucimo posao. Proverite u kojim gradovima se nalaze naši agenti i da li ste blizu. Bilo da imate Citroen sa dizel gorivom ili samo benzin, benzin sa plinskim uredajem. Mi imamo dobru ponudu za vas dovoljan je poziv za otkup automobila Citroen.

Besplatna procena Citroen vozila

Otkup automobila od firme

otkup automobila citroenOva automobilska kompanija poznata je i po proizvodnji takozvanih dostavnih ili privrednih vozila te se naša agencija specijalizovala za otkup polovnih automobila od firme. Na našem sajtu postoji elektronski upit za vozila u kojem ostavite tražene podatke. Mi vam, na osnovu njih, pošaljemo novcanu ponudu. Praksa je pokazala da se odgovori klijenata uglavnom poklapaju sa stanjem vozila na terenu tako da ne dolazi do drasticnih promena ponudene otkupne cene. Pozovite nas i uverite se da najbolje placamo vaš polovni automobil. Saznajte proceduru otkupa automobila Citroen. Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za najvise 1h.

Procedura otkupa automobila marke Citroen

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Citroen automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg vec starog, polovnog Citroen automobila.


Vršimo otkup polovnih automobila Citroen bez obzira na godinu proizvodnje ili predenu kilometražu. Takode nije nikakav problem ukoliko je neki od automobila udaren ili oštecen. Ukoliko je vozilo toliko havarisano imamo opciju otkup automobila na kilo, za delove i za reciklažu.

Otkup stranaca marke Citroen

Ako vozilo nije registrovano kod nas jer je uvezeno iz neke strane zemlje ne morate da brinete. Radimo otkup automobila sa stranim tablicama. Potrebno je da nas pozovete i objasnite o kakvom automobilu se radi, a mi cemo vam ponuditi opciju koja vam najviše odgovara. Kada je rec o proceduri ovde se možete informisati o njoj.
Modeli Citroena koje otkupljujemo

Otkup automobila Citroen c5

Veliki automobil koji nije mnogo popularan kod nas i zato se može nabaviti za prilicno pristojan novac. Kao i svi drugi francuski automobili suviše je nežan za naše puteve, a i elektronika se kvari ko luda. Ipak, otkup polovnih automobila Citroen pocinje da beleži sve vecu zainteresovanost za ovaj model.

Otkup automobila Citroen c4

Ovo je jedan od onih automobila koji, u principu, pripadaju porodicnoj varijanti. Komforan je i sa velikim prtljažnikom dobar je za putovanja. Ima prilicno solidnu paletu dizel motora. Što se naše agencije tice uradicemo otkup polovnih automobila Citroen c4 bez obzira na stanje u kom se nalazi.

Otkup automobila Citroen c2 i c3

Dva modela koja su, reklo bi se, predvidena za gradsku vožnju. Manji su i lakše manipulisati njima u saobracaju, a primeceno je i da bolje prolaze kod osoba ženskog pola. Ukoliko posedujete neki od ovih automobila otkup polovnih vozila Citroen je uvek zainteresovan da saraduje sa vama.

Otkup automobila Citroen Picasso

Citroenov van koji koristi platformu modela c4. Dobar je u gradskim uslovima, ali je primeceno da je prilicno nepouzdan kad se njime krene na put. U svakom slucaju vršimo otkup polovnih automobila Citroen Picasso.