Zamena automobila

Novitet na našem sajtu je zamena automobila. Od skoro možete pored brze prodaje i izvršiti zamenu automobila. Zamenu je jedino moguće izvršiti popunjavanjem Online upita ispod. Ukoliko želite da dobijete ponudu morate navesti koje je vaše vozila ali i tačko koja vas sve vozila zanimaju za zamenu vašeg automobila. Ovu uslugu obavljamo isključivo putem online upita za zamenu automobila. Jer tako povezujemo ponudu i potražnju vozila sa našom bazom podataka.

Zamena automobila

Browse...

Maksimalna veličina fotografije 10MB

Browse...

Maksimalna veličina fotografije 10MB

Browse...

Maksimalna veličina fotografije 10MB

Browse...

Maksimalna veličina fotografije 10MB

Browse...

Maksimalna veličina fotografije 10MB

Upišite marku, model, godište i ostale podatke automobila koje želite u zamenu. Možete navesti više automobila.

CAPTCHA
Please wait...

Saznajte proceduru Zamene automobila. Ova procedura od svega četiri koraka je veoma jednostavna koja se završava odmah ukoliko imamo na stanju traženi automobil za zamenu.
Procedura Zamene automobila nebitne marke

  1. Popunite online upitnik radi unošenja vaše potražnje u našu bazu podatakaza zamenu automobila, procene vašeg automobila.
  2. Ukoliko imamo traženi automobil za zamenu, od našeg agenta ili na E-mail u najkraćem roku stićiće vam ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za zamenu, doplatu(našu ili vašu) i potpisivanje ugovora. U mogućnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako ćete zameniti vaš polovan automobil za odgovarajući model, godište automobila.

Online zamena automobila

Zamenu automobila je moguće izvršiti uz našu uslugu koju smo napravili za vas. Hteli smo da vam olakšamo prodaju vašeg automobila uz našu online zamenu automobila. Zamenu vašeg automobila možete izvršiti samo putem online besplatne procene vašeg automobila. Preko upita Otkup polovnih automobila samo je potrebno napisati u napomeni da želite zamenu automobila i napisati koju marku, model i godište. Ukoliko posedujemo tražen automobil za zamenu mi ćemo vam u najkraćem vremenskom roku napraviti ponudu za traženo vozilo. Ukoliko trenutno neposedujemo automobil koji tražite za zamenu stavićemo vas u sitem i čim se pojavi traženi model, marka automobila bićete kontaktirani.

zamena automobila

Jedini uslov za zamenu automobila je da ste vi vlasnik vozila koje želite da zamenite. Zamenu automobila možete izvršiti samo danima kada rade opštine i sudovi, notori zbog overe ugovora. Uz zamenu vozila možemo vam ponuditi i najbolju doplatu za vaš automobil ukoliko je vaš automobil vredniji u odnosu na traženi automobil. Ukoliko je obrnuta situacija i vi nama doplaćujete jer želite da uzmete noviji automobil u zamenu, budite sigurni da ćete dobro proći jer naše prodajne cene automobila su najpovoljnije u Srbiji.