Otkup automobila Smart

Sa nama imate najbrži i najbolji otkup automobila Smat. Radimo svakog radnog dana i vikendom i imamo spremne timove agenata da krenu do vas u bilo kom trenutku. Koliko smo iskusni i kvalitetni govori podatak da i u najkomplikovanijim slucajevima uspevamo da uradimo kompletan otkup automobila Smart za manje od nekoliko sati. Gde god se nalazite agenti mogu biti roku od sat vremena. Proverite u kojim gradovima se nalaze naši agenti i da li ste blizu.

Besplatna procena Smart vozila
Vršimo otkup polovnih automobila Smart bez obzira na ocuvanost, godinu proizvodnje ili predenu kilometražu. Nije problem ni ukoliko je neki automobil udaren ili neispravan. A ako je je auto toliko uništen da mu nema pomoci imamo opciju otkup automobila na kilo, za delove i za reciklažu.
Specijalizovali smo se za otkup polovnih i rashodovanih automobila od firme. Na našem sajtu imate elektronski upit za automobile i u njemu možete ostaviti tražene podatke. Mi vam, na osnovu njih, pošaljemo novcanu ponudu. Praksa je pokazala da se odgovori klijenata uglavnom poklapaju sa stanjem vozila na terenu tako da ne dolazi do drasticnih promena ponudene otkupne cene.

Otkup Smart automobila u Srbiji za 1h

otkup automobila smartMi radimo otkup automobila sa stranim tablicama. To znaci da ne morate da brinete ako je automobil uvezen iz neke strane zemlje i ne poseduje domace papire. Treba da nas pozovete i opišete o kakvom automobilu se radi, a mi cemo vam ponuditi opciju koja vam najviše odgovara. Što se tice procedure otkupa ovde se možete informisati o njoj. Saznajte proceduru otkupa automobila Smart. Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za 1-2h.

Procedura otkupa automobila marke Smart

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Smart automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg starog Smart automobila.


Osim ovoga nudimo vam i sledece usluge:
Otkup polovnih automobila za delove
Otkup automobila sa lizinga
Otkup slupanih i oštecenih automobila
( Klikom na link saznajte više o svakoj usluzi posebno )

Modeli Smart automobila koje otkupljujemo

Otkup automobila Smart je jednostavan prakticno se slaze sa njegovom velicinom. U skladu sa tim ide i brza procena i najveca otkupna cena za vas polovan Smart. Otkup automobila Smart mozete zakazati svih 365 dana u godini i to samo kod nas.

Otkupa automobile Smart Fortwo

Ovo je automobil koji se odmah svideo vozacima mladih generacija. Iako vec postoje mala vozila za vožnju po gradu ovaj model je uspeo da ponudi odlicno i veoma funkcionalno pakovanje. Osim što je udoban najviše poena donela mu je mogucnost da se smesti na bilo koje parking mesto. Zbog toga je jedan od najlakših automobila za parkiranje pa cak i onima koji apsolutno nemaju pojma kako da izvedu na primer paralelno parkiranje. Pozovite nas mi vršimo otkup polovnih automobila Smart Fortwo.

Otkup automobila Smart Forfour

Ovo je malo veci auto i sa njime je kompanija ušla u ozbiljnije automobilske vode. Poceli su da rade malo vozila, ali za cetiri osobe. U ovom projektu osim Daimlera ucestvuje i Micubiši sa svojim benzinskim motorima. Ipak ni posle svog uloženog truda i novca auto nije baš privlacan iskusnijim vozacima. Uglavnom se ženski deo interesuje za ovaj model. Mi vršimo otkup polovnih automobila Smart Forfour.