Otkup automobila Lazarevac

Radimo otkup automobila Lazarevac na celoj teritoriji opštine Lazarevac. Svakog radnog dana i vikendom imamo spremne ekipe agenata i drugih saradnika koji u najkraćem vremenskom roku dolaze do vas i vrše otkup polovnih vozila u Lazarevacu. Bez obzira na to gde se nalazite za manje od sat vremena možemo da zaključimo posao.
Otkupljujemo sve vrste vozila u svakom trenutku i to u toku cele nedelje. Bez obzira na to da li je vaš auto ispravan ili oštećen. Pozovite nas. Pređena kilometraža, godina proizvodnje ili neka vrsta kvara ne predstavljaju nikakav problem. Vršimo otkup automobila Lazarevac čak i ako je razbijeno vetrobransko staklo, oguljena farba ili ima problem sa ručnom kočnicom. Dajemo najbolju otkupnu cenu. Ako auto nije u voznom stanju imamo i opciju otkup automobila na kilo i za reciklažu. Saznajte proceduru otkupa automobila na opštini Lazarevac. Ova procedura od svega 4 koraka je veoma jednostavna koja se završava za najvise 1 do 3h.

Procedura procene i otkupa automobila na opštini Lazarevac

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg polovnog vozila.
  2. Od našeg procenitelja ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da istog časa izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg ovlašćenog notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg vec starog automobila.


Vršimo otkup havarisanih automobila. Čak i kada je auto toliko oštećen da nije u voznom stanju imamo rešenje i za to. Sarađujemo sa našom šlep službom koje će biti angažovana u tom slučaju. Troškovi ove usluge neće biti naplaćeni. Tako da vi u ovom slučaju dobijate.
Vršimo otkup polovnih automobila i sa stranim registarskim tablicama. Bez ikakvih problema ćemo prihvatiti da kupimo auto u kakvom god da je stanju. Ukoliko ste vlasnik firme sa nekoliko ovakih automobila znajte da otkupljujemo polovna vozila i od pravnih lica. Nudimo vam najlakši, najbolji vid prodaje automobila u Lazarevcu sa isplatom u istom danu.

Otkup automobila u Lazarevcu za 1h

Otkup automobila na opštini Lazarevac vršimo iskljivo od vlasnika automobila, ovlašćenog lica. Možete biti slobodni i ponuditi nam vaš automobil i odmah ćete biti isplaćeni sa najboljom i najvećom tržišnom cenom. Otkup automobila u Lazarevcu vršimo bez obzira na marku i model, godište i broj pređenih km. Pozovite nas ili popunite online besplatan upit za procenu automobila. I u vrlo kratkom roku dobijate ponudu na vaš E-mail ili telefon sa jedinstvenom najboljom otkupnom cenom. Otkupljijemo sve marke automobila neke od njih vam izdvajamo kao popularne. A to su Opel, Pežo (Peugeot), Bmw, Audi, Reno( Renault), Ford, Škoda, Citroen, Mercedes, Kia, Suzuki, Hjundai (Hyundai), Fijat (Fiat) kao i sve ostale marke automobila za otkup.

Otkup automobila od pravnog lica Lazarevac

Procedura je jednostavna bez obzira na to što ste pravno lice. Posle kontakta sa našim agentom, opisom vozila i potvrde da vam odgovara okvirna cena, dolazimo na lice mesta. Ukoliko su vaši automobili baš onakvi kakvi ste ih opisali korekcije cene nema. Postom vi fakturišete automobil, a mi vršimo prenos sredstava, to jest uplatu na vaš račun. U istom danu dobijate novac za otkup automobila u opciji otkup od pravnih lica-firme.
Sve troškovi od ugovora, do plaćanja poreza idu na naš račun. Kod nas ne postoje skriveni troškovi, otkupnu cenu koju vam kažemo toliko ćete na kraju i dobiti.
Besplatan procena, najbolja i najveća otkupna cena nas izdvajaju kao najbolje u otkupu automobila. U to se vrlo lako možete uveriti sa našim prethodnim zadovoljnim klijentima. Posetite nas ili pozovite 0646129631 ili popunite upit za besplatnu procenu.