Otkup automobila Mini

Vršimo otkup automobila Mini u toku cele godine. Radimo svaki dan, to jest 7 dana u nedelji vikendom i praznicima. Naši ljudi dolaze gde god da se nalazite vi ili vaš automobil. Usluga otkupa je jednostavna i brza jer su naši agenti saradnici u skoro svakom gradu u Srbiji. Ovde pogledajte da li se i u vašem gradu nalaze naši ljudi.

Otkup automobila Mini sa dokumentacijom

U otkupu polovnih Mini automobila sva prateća papirologija ide na naš račun i mi je završavamo. Ista priča je i u slučajevima kada radimo otkup automobila od kompanija-firmi. U svim situacijama procedura otkupa je pojednostavljena i čine je samo četiri koraka. Pozovite nas i uverite se da najbolje placamo vaš polovni automobil marke Mini. Informišite se na vreme o proceduri otkupa polovnih automobila Mini. Saznajte proceduru otkupa automobila Mini. Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za najvise do 2h.

Besplatna procena Mini vozila

Procedura otkupa automobila marke Mini

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Mini automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg vec starog Mini automobila.


otkup automobila miniSav posao oko otkupa završavamo u roku od sat vremena od trenutka kada nas pozovete i kada postignemo okvirni dogovor. Sve informacije možete dobiti putem telefona ili elektronskog upita za vozila, koji se nalazi na našem sajtu. Kada utvrdimo da se stanje na terenu isto ili slično onome kako ste nam javili ponuđena cena se ne menja ili može doći do vrlo male korekcije. Pored navedenih nudimo i sledeće vrste usluga:
• Otkup automobila na kilo
• Otkup polovnih automobila za reciklažu i za delove
• Otkup rashodovanih vozila
• Otkup automobila sa stranim tablicama
• Otkup automobila od pravnih lica

Otkup automobila Mini za 1h

Otkup automobila vršimo na svim lokacijama u Srbiji. Nebitan je tip agregata u vašem automobilu marke Mini. Pozovite nas da vam besplatno izvršimo procenu Mini Cooper automobila. Ukoliko vam motor nestartuje, loš vam je akumulator, nemate rezervni točak nebitno je samo nas kontaktirajte. Otkupljujemo sve automobile marke Mini. Nebitno godište, stanje, broj pređenih kilometara, milja, tu smo.

Otkup automobila Mini Cooper

Kada se pojavio ovaj auto nikoga nije ostavio ravnodušnim. To se najviše odrazilo na ženski deo publike. Bogato opremljena unutrašnjost, niskoprofilne gume, aluminijumske felne i gomila elektronike zaokružene dobrim dizajnom eksterijera ostavljaju impresivan utisak. Nije zamišljen ka porodični auto već više kao zabavno gradsko vozilo. Zgodan je za vožnju po gradu, a može se i na kraći put sa njim samo ne po seoskim drumovima. Pozovite nas jer vršimo otkup automobila Mini Cooper.

Otkup automobila Mini Clubman

Ovo je najveće vozilo među Minijevim modelima. Začnije, na ovaj način Mini zamišlja karavane. Zanimljiva su njegova vrata na zadnjem delu i dodatna vrata samo sa desne strane. Auto uopšte ne odaje utisak da je karavan već je izuzetno elegantan i sa njim se lako može i u operu. Međutim, iz nekog razloga kod nas nije previše popularan i slabo ga viđamo na ulicama. Pozovite nas mi radimo otkup polovnih automobila Mini clubman.

Otkup automobila Mini Countryman

Kod nas je Kantrimen počeo da osvaja publiku čim je stigao na drumove. Ovaj auto je zanimljiv pre svega jer je veći što ranije nije bila glavna karakteristika Minijevih vozila. Ovim modelom Mini je dobio i manji porodični auto. Izuzetno je bezbedan (ima svih pet EuroNCAP zvezdica), prostran je, ima dobru upravljivost, kvalitetan i luksuzan enterijer i odlične kočnice. Jedino što je malo skuplji u što troši malo više. Javite nam se jer mi otkupljujemo polovne automobile Mini.