Otkup kamiona

Ukoliko iz bilo kog razloga želite da se rešite vašeg kamiona, teretnjaka i pozovete nas da izvršimo otkup kamiona odnosno želite da ga prodate, a ne znate kako to da učinite obratite se nama i mi ćemo završiti sav posao umesto vas. Nemojte biti zabrinuti ako je kamion prešao određenu, veliku kilometražu ili je je napunio nekoliko godina, jer nama to nije bitno. Pozovite nas i mi ćemo otkupiti vaš kamion po najboljim otkupnim cenama za vas.

Za brzu i jednostavnu procenu vašeg kamona popunite OnLine upit.

otkup kamionaProcedura za otkup kamiona i teretnjaka od vas je izuzetno jednostavna. Potrebno je samo da nas pozovete i naš agent će doći do vas da uradi procenu polovnog kamiona. Pored ovoga, cenu vašeg teretnog vozila formiramo i na osnovu Nemačkog Eurotax kataloga kao i u odnosu na trenutnu ponudu i potražnju teretnih vozila na tržištu za određenu marku i tip kamiona. Ako vam otkupna cena odgovara jedino što sledi je isplata odmah.
Otkup kamiona vršimo isključivo od vlasnika vozila ili od osobe koja ima overeno ovlašćenje, ali uz obavezan dogovor sa prethodnim vlasnikom. Svi troškovi oko prenosa vlasništva i druge papirologije idu na naš račun dok vi jedino treba da uzmete novac od otkupa kamiona. Isplata je odmah i na ruke i vi odmah imate vaš keš u rukama.

Otkup teretnjaka

Ne dozvolite da vam kamion ili bilo koje drugo vozilo propada i stoji jer nemate posla, ili vam hitno treba novac koji ćete uložiti u drugi posao. Prodajte ga nama jer smo mi uvek zainteresovani za otkup kamiona ili otkup teretnjaka. Nije bitno u kom delu Beograda, Srbije se nalazite, jer će naš agent doći do vas i ponuditi vam najbolju otkupnu cenu. Briga naših klijenata nam je na prvom mestu. Pozovite nas u bilo koje doba dana sedam dana u nedelji, jer smo uvek dostupni i spremni za saradnju.

Otkup kamiona Beograd

Ukoliko imate neke nedoumice vezane za otkup vašeg kamiona,uvek nas možete pozvati na telefon 064/612-96-31 i konsultovati se sa nama oko otkupa vašeg kamiona.
Mi vršimo otkup polovnih kamiona nosivosti do 3,5 tona preko 3,5 do 7,5 tona kao i kamioni preko 7,5 tona. Otkup kamiona radimo u svim Beogradskim opštinama kao što su: Čukarica, Voždovac, Novi Beograd, Zemun, Grocka, Zvezdara, Stari grad, Obrenovac, Lazarevac, Barjevo, Vračar, Savski venac, Palilula, Rakovica, Surčin, Sopot, Mladenovac. Budite sigurni da plaćamo bolje od drugih, zato što iza sebe imamo dugi niz godina u poslu otkupa kamiona, a vaš stari kamion će biti naša briga. Verujte na reč,verujemo i mi vama jer naša agencija za otkup kamiona i otkup teretnjaka i lakih dostavnih vozila, KOMBIJA u Beogradu sa najboljim uslovima za procenu i otkupnu cenu.
Kada je reč o kamionima mi vršimo otkup svih marki i modela polovnih, starih kamiona u bilo kom stanju da se nalaze, određene nosivosti kao u sledećem primeru marke kamiona:

Kamioni do 3,5 i preko 3,5 tone kao i do 7,5 tona sledećih marki/modela:

 • Citroen
 • Daewoo
 • DAF
 • Doge
 • Dongfeng
 • FAP
 • Fiat, Ford, GAZ, GMC, Hanomag, Iveco, Kia, MAN, Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Pinzgauer, Peugeot, Piaggio, Renault, Steyr, TAM, Unimog, Volvo, Zastava kao i sve ostale marke kamiona nosivosti do 7 tona.

otkup kamiona beogradKamioni i teretnjaci preko 7,5 tona sledećih brendova-marki:

 • DAF
 • FAP
 • Faun
 • Fiat
 • Iveco
 • Kamaz
 • Magirus Deutz, MAN, Mercedes Nenz, Raba, Renault, Scania, Schmidt, Škoda, Steyr, TAM, Tatra, Unimog, Volvo, Volkswagen, Zastava, ostale marke i modeli kamiona.

Naša agencija za otkup automobila poseduje veliki broj predstavništava za otkup kamiona u svim većim gradovima širom Srbije, pa ukoliko ste u Novom Sadu, Nišu, Subotici, Kikindi, Zrenjaninu, Smederevu, Pančevu, Kregujevcu, Čačku.. možete nas kontaktirati zatražiti besplatnu procenu za vaš kamion bez obzira u kom se stanju nalazi vaš kamion mi ćemo vam dati najbolju moguću ponudu. Takođe ukoliko je vaš kamion za otkup na kilo možete zatražiti našu otkupnu cenu po kilogramu za sve marke/modele kamiona koji idu u reciklažni centar. Pozovite nas, nemojte gubiti vreme i novac jer kod nas imate potpuno besplatnu uslugu procene vašeg polovnog kamiona sa isplatom u istom danu.