Otkup automobila Pančevo | Isplata odmah u Pančevu

otkup automobila pancevoOtkup Automobila Pančevo i okolnih mesta, brza isplata u istom danu za bilo koji polovan automobil. Vršimo otkup auta u Pančevu i isplaćujemo vas po važećim otkupnim cenama za celu Srbiju. Budite sigurni da ćete od nas dobiti najbolju otkupnu cenu za vaš automobil.

Otkup polovnih automobila Pančevo

Potrebni je samo da nas kontaktirate i kada uspostavimo dogovor za otkupnu cenu predmetnog automobila možemo vas isplatiti u roku od 30 minuta. Važno je da vi budete vlasnik ili da imate ovlašćeneje koje je overeno u sudu ili opšini. Neke od stavki koje gledamo na autu prilikom otkupa su: Opšte stanje auta, predjeni kilometri, stanje motora, enterijer, limarija kao i lak. Sve te stavke utiču na otkupnu cenu vašeg auta kao i vrednost u EuroTax katalogu koji primenjujemo za procenu automobila.
Nudimo vam idealno rešenje za vas i vaš polovan automobil sa isplatom istog dana. Zato nemojte dugo čekati jer svaki dan za polovan automobil je koban i definitivno utiče na visinu otkupne cene. U našem slučaju otkup automobila Pančevo je jedinstven i kao takav nudi vam najviše novca. U to vas vrlo lako mogu uveriti naši klijenti koji su vršili otkup automobila, kao i veliki broj recenzija.

Sve marke otkupljujemo i u svim okolnim mestima Pančeva

Neki od auto brendova koje otkupljujemo su: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Daewoo, Dacia, Ford, Fiat, GMC,Hyndai, Honda, Isuzu, Jeep, Jaguar, Kia, Land Rover, Lancia, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel,Peugeot, Renault, Seat, Saab, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo, Zastava… kao i sve ostale marke automobila. Ukoliko imate neko drugo vozilo za prevoz tereta kao na primer kombi, kamion možete nas kontaktirati zatražiti besplatnu procenu za vaše vozilo. Otkupljujemo i motore, skutere, traktore, prikolice.. sve što imate sa dva ili četiri točka. Otkupljujemo automobile sa dizel i benzinskim, električnim agregatima. Ne bitno stanje i godište, boja tu smo za vas svih 7 dana u nedelji ili 365 dana u godini.