Otkup automobila Mercedes

Doživite prodaju vašeg automobila uz uslugu otkup automobila Mercedes za 1h. Mercedes je jedna od marki automobila za koju rado pružamo našu uslugu zbog kvaliteta vozila. Pored toga što nemacka vozila marke Mercedes pružaju izuzetan kvalitet ljudi ga u srbiji jako vole. Kod nas možete zatražiti otkup Mercedesovih vozila bez obzira da li je u pitanju automobil, kombi, dostavno vozilo ili kamion.

Iako ova vozila se ne prodaju zbog cestog odlaska na servis naši klijenti obicno žele novije modele. Cesto kod nas upravo možete i izvršiti uslugu zamene Mercedesovih vozila. Stojimo vam na raspolaganju za sve upite za ove kvalitetni i luksuzni automobile. Takode smo tu ukoliko imate neki stariji model ili pak havarisan i oštecen auto.

Besplatna procena Mercedes vozila

Kod nas za samo jedan sat možete završiti sve poslove otkupa. Klikom na link pogledajte proceduru koju smo uprostili u samo par koraka. Saznajte proceduru otkupa automobila Mercedes. Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za najvise 1 do 2h u toku dana.

Procedura otkupa automobila marke Mercedes

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Mercedes automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg vec starog Mercedes automobila.


otkup automobila mercedesVršimo otkup polovnih Mercedes automobila i sa stranim tablicama. Otkupljujemo automobile sa oštecenom limarijom, polupanim farovima ili sa nekim drugim kvarom. Ukoliko ste pravno lice i posedujete nekoliko ovih vozila znajte da vršimo otkup polovnih Mercedes automobila od firme. Procedura je sasvim uprošcena. Posle telefonskog ili elektronskog kontakta sa našim agentom i potvrde da vam odgovara okvirna cena, naši saradnici dolaze kod vas. Ukoliko su vaši automobili baš onakvi kakvi ste ih opisali korekcije cene nema. Potom vi, kao pravno lice, fakturišete automobil, a mi vršimo prenos sredstava, to jest uplacujemo novac na vaš racun. U istom danu dobijate novac za otkup Mercedes automobila u opciji otkup od pravnih lica-firme.
U više od 80% slucajeva naši saradnici su na manje od 10 kilometara od osobe koja želi da šproda auto. Saznajte u kojim gradovima imamo saradnike i koliko su vam blizu. Otkup polovnih vozila na kilo vršimo samo u Beogradu.

Otkup vozila i automobila Mercedes

Posedujete Mercedes Benz koji otkupljujemo samo od vlasnika ili ovlašcenog lica koje poseduje overenu punomoc. Takode smo tu i ako ste nasledili automobil ili na bilo koji drugi legalan nacin došli do njega. Propratna pravna papirologija se podrazumeva i te troškove mi snosimo.
Pored navedenih nudimo i sledece vrste usluga:
• Otkup mercedes kombi vozila
• Otkup taxi vozila marke mercedes benz
• Otkup polovnih automobile za delove i za reciklažu
• Otkup automobila sa stranim tablicama
• Otkup rashodovanih mercedes vozila
• Otkup automobila mercedes od pravnih lica

Modeli Mercedes automobila koje otkupljujemo

Prakticno vršimo otkup svih modela Mercedes Benz automobila, bilo koje kubikaze. Cak je i nebitan tip pogonskog goriva, dilzel, benzin, tng-gas.. Mi cemo otkupiti sve vrste karavana, kombija marke mercedes. Nebitno je dali ima tockove, kocnice, auto sedišta enterijer ili je ekološki auto. Potrebno je da nas kontaktirate i mi smo tu kod vas. Isplata je u istom danu uz potpis ugovora, ovlascenja za predmetni automobil marke Mercedes.

Mercedes A klasa

mercedes-a-klasaOvo je potpuno drugaciji auto od svega na šta smo navikli u Mercedesu. Dizajnerski tim je iz korena promenio filozofiju konstruisanja automobila, i napraviti praktican, dovoljno jeftin i dopadljiv automobil koji može konkurisati najprodavanijim modelima u srednjoj nižoj klasi, a ne luksuznu limuzinu. Pozovite nas jer mi radimo otkup automobila Mercedes A klasa.

Mane modela A klase: komplikovan veliki servis jer za mnoge popravke mora da se vadi vadi ceo motor

Pogodnosti i pozitivna iskustva Mercedesa A klase: Upravo motor vas štiti od mnogih udara pa je i bezbednost veca. Odlican gradski automobil kao i za automobil za žene.

Mercedes B klasa

mercedes b klasaOdlicni automobili. Ko vozi jedan ovakav zna o cemu govorimo. Udoban, pogodan za duže vožnje, stabilan na putu, a materjali su mercedesovski. Mane su što je malo bucniji u poredenju sa C- klasom i što je nizak. Nizak ner u odnosu na neki džip, nego u odnosu na npr. Škodu Oktaviju, C-klasu i slicno.U tom smislu zaboravite prelaženje preko velikih ivicnjaka sa njim. Javite nam se. Vršimo otkup automobila Mercedes B klase.

Mane modela B klase: Nepostoje neke bitne mane, ukoliko ih nadete javite nam!

Pozitivna iskustva: Popularan automobil i izdržljiv uz najbolji odnos troškova održavanja vozila.

Mercedes C klasa

mercedes c klasaIzuzetno pouzdani i udobni automobili. Poseduju odlicnu opremu kako standardnu tako I dodatnu. Dizelaši su neverovatno elasticni i potrošnja može biti veoma mala ako se pažljivije vozi. Imaju više prostora nego u drugim vozilima iste klase. Model C klase su jako popularni jer su svima dostupni zbog znatno niže cene u odnosu na druge klase. Proizvode se u nekoliko paketa opreme na koje obracamo pažnju prilikom procene vozila. Agregati se prave u dizel i benzin varijanti. Vršimo otkup automobila Mercedes C klase.

Mane modela C klase: Mali automobil, sa malim gepekom u odnosu na klase automobila u Mercedesu.

Prednost i pozitivna iskustva: Odlican gradski automobil, sa niskom potrošnjom. Kao i cenama održavanja.

 

Mercedes E klasa

mecedes e klasaOvaj auto dobija samo pohvale. Mala potrošnja, jeftini servisi, udaban i pouzdan. Delovi jako kvalitetni kao i materjali u kabini. Odlican enterijer i i spoljni izgled. Ovo je model Ekonomske klase u Mercedes Benz kompaniji. Proizvodi se u nekoliko nivoa opremljenosti što utice na otkupnu cenu. Jedina mana skupa registracija, ali ko ima za auto ima i za registraciju. Pozovite nas jer otkupljujemo Mercedes E klase.

Mane modela E klase: Za sada nema registrovanih vecih mana.

Prednost i pozitivna iskustva: Odlican automobil i jako udoban za duža putovanja. Ekonomski prihvatljiv srednjoj klasi gradana u EU.

Mercedes G klasa

mercedes-benz-b-klasaSuvišno je cak i govoriti o ovom terencu. Ovo je pravi džip. Koriste ga policija i vojska u raznim varijantama. Osim njih imaju ga i ozbiljni biznismeni i razne državne službe. Ovaj automobil je jako popularan i daje utisak sigurnosti. Jak i izdržljuv džip koji vas nece ostaviti na putu kao i van njega. Javite se radimo otkup automobila Mercedes G klase.

Mane modela Mercede G: Veliki potrošac, veliki troškovi održavanja kod starjih modela. Veliki troškovi registracije.

Prednost i pozitivna iskustva: Odlican i izdržljiv džip za sve vremenske uslove.

Mercedes ML klase

mercedes ml klasaOzbiljan, iskusan i skup džip. Više je za udobnu gradsku vožnju i prijatno putovanje po asvaltu, ali može i po seoskim i planinskim putevima. Vrhunska oprema u svakom smislu, ali i cena je isto tako visoka. Pozovite nas jer optkupljujemo polovne Mercedes automobile. Ovaj luksuzni džip nam možete ponuditi putem E-mail ili telefonski i budite sigurni da dobijate najvecu ponudu. Isplata se vrši odmah posle naše ponude i dogovora oko cene. Otkupna cena zavisi od godišta, broja predenih km, modela. Samo što kod nas dobijate odmah novac za vaš Mercedes ML.

Mane modela Mercede ML: Za sada nema bitnih mana osim skupe registracije. Velika potrošnja goriva kod benzinskih modela.

Prednost i pozitivna iskustva: Odlican automobil za velika putovanja, siguran, udoban.