Otkup starih automobila Beograd i cela Srbija

Kako otkupljujemo sva polovna, havarisana, neispravna, strana vozila isto nas tako možete pozvati da otkupimo i Vaše staro vozilo. Pozovite nas i uverite se da dajemo najbolju cenu za otkup starih automobila. Kada koristimo termin „staro“ mislimo na vozila koja nisu „Old Timer“, već vozila koja su prosto ostarila i već ne vredi dalje ulagati u ista. Postavljajući oglase i odlaskom na autopijacu nećete uspeti da izvučete očekivanu sumu novca jer ova vrsta vozila ima veoma uzak krug potencijalnih kupaca. Zato će otkupautomobila.com otkupiti Vaše staro vozilo po najboljoj otkupnoj ceni, na teritoriji čitave Srbije. Nebitna je lokacija starog automobila jer mi imamo naše saradnike po svim većim gradovima.

otkup starih automobila

Poželjno je da stari automobil koji nam nudite bude očuvan i da njegovo stanje bude korektno kako bi otkupna cena za isti bila veća. Ukoliko je Vaš stari automobil u jako lošem stanju, možemo Vam ponuditi takozvani „otkup na kilo“ kako biste mogli zarađeni novac dalje da ulažete. Naravno ponudićemo vam još jednu opciju a to je otkup automobila za delove. Vi dobro razmislite da li vam neko nudi sve ove usluge na jednom mestu uz nas sigurno dobijate dosta više za vaš stari automobil.

Mi dolazimo na Vašu adresu, vršimo procenu starog automobila koji nam nudite, odlazimo do obližnje opštine radi prenosa vlasništva, a isplatu vršimo odmah na licu mesta, po najboljoj ceni za otkup starih automobila! Otkupljujemo i stare kamione, stare kombije, stare motorcikle kao sve ostalo što ima točkove.

Otkupljujemo Vaša stara vozila na teritoriji cele Srbije u istom danu. Zato ne gubite vreme prilikom čekanja bolje cene već ga još danas prodajete uz našu uslugu otkup starih automobila, vozila. Otupljujemo sve marke starih automobila kao što su: Opel, Audi, Mercedes Benz, Pežo, Reno, Citroen, Zastava, Nissan, Toyota, Mazda, Suzuki kao i ostale popularne marke i svi modeli starih automobila.