Otkup automobila Land Rover

Radimo otkup svih džipova marke Land i Range Rover obzira na stanje ili godište. Nudimo najkvalitetniju uslugu u ovom delu Evrope i najbolju otkupnu cenu. Dostupni smo svakog dana u nedelji tokom cele godine, a naši zaposleni se nalaze u skoro svim gradovima u Srbiji. Pozovite nas i uverite se koliko smo brzi i profesionalni. Kod nas najbrže možete završiti sve poslove otkupa. Otkup auutomobila Land Rover se kod nas obavlja za 1-2h.. Pozovite nas i uverite se da najbolje placamo vaš polovni automobil. Saznajte proceduru otkupa automobila Land-Range Rover. Ova procedura je veoma jednostavna koja se završava za najvise 1 do 2h.

Procedura otkupa automobila marke Land Rover

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Land Rover automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg vec starog Land Rover automobila.


U vecini slucajeva imamo saradnika u vašem gradu. Saznajte u kojim gradovima imamo agente i koliko su vam blizu. Pozovite nas, izlazimo u susret sa najvecom cenom. Otkup polovnih džipova na kilo vršimo samo u Beogradu. Otkup Land i Range Rover na kilo uskoro u celoj Srbiji, proverite i pozovite nas.

Otkup polovnih automobila Range Rover

Otkup Range rover automobila vršimo od vlasnika ili osobe koja je ovlašcena to jest poseduje overenu punomoc. Tu smo i ako ste nasledili vaš automobil ili na neki drugi legalan nacin došli do njega. Sva prateca pravna papirologija se podrazumeva i te troškove mi snosimo.
Vršimo otkup havarisanih Range i land Rover automobila bez obzira na velicinu havarije. A ako je auto toliko uništen pa ne može biti vožen imamo rešenje i za to. Angažovacemo profesionalnu šlep službama sa kojom saradujemo. Ni troškovi ove usluge vam nece biti naplaceni. Otkupljujemo polovne Land Rover automobile i ako nisu registrovani ili imaju strane tablice. Otkupljujemo džip cak i sa oštecenjima na farbi, šoferšajbnu ili nekim drugim kvarom. Ukoliko imate firmu sa nekoliko ovih vozila znajte da vršimo otkup polovnih Land Rovera od pravnih lica. Procedura je jednostavna. Posle kontakta sa našim agentom i potvrde da vam odgovara okvirna cena, naši saradnici dolaze kod vas. Ukoliko su vaši automobili baš onakvi kakvi ste ih opisali korekcije cene nema. Postom vi fakturišete automobil, a mi vršimo prenos sredstava, to jest uplacujemo novac na vaš racun. U istom danu dobijate novac za otkup Land Rover automobila u opciji otkup od pravnih lica-firme.

Modeli Land Rover automobila koje otkupljujemo

Otkup automobila Land Rover i Range Rover, Discovery, Freelander i ostalih modela vršimo garantovano uz najbolje otkupne cene u Srbiji. prilikom otkupa polovnih Range i Land Rovera vršimo isplatu u istom danu bez obzira na lokaciju automobila.

Otkup automobila Land Rover Defender

Odlican terenac i jedan od zaštitnih znakova Žandarmerije i drugih jedinica domacih i stranih snaga bezbednosti. To što ga oni koriste znaci da je vozilo pouzdano i da može da izdrži svakakve terene. Pozovite nas jer mi vršimo otkup polovnih vozila Defender.

Otkup automobila Land Rover Discovery

Skup i luksuzan džip koji je prakticno statusni simbol. Voze ga bogataši jer kvalitet ovog vozila I dodatne opreme koju poseduje spade u vanserijske. Dostupan je sa nekoliko varijanti motora I opreme, a nov košta oko 50000 evra. Javite nam se jer radimo otkup polovnih automobila Land Rover Discovery.

Otkup automobila Land Rover Freelander

Još jedan od Land Roverovih skupih modela. U vezi sa ovim terencem su podeljena mišljenja jer je bilo onih koji su se žalili na kvalitet vozila. Medutim, kako kažu poznavaoci ovih automobila, ti što se žale su samo razmaženi. Dobar džip koji bi gotovo svako voleo da ima. Pozovite nas jer mi vršimo otkup Land Rover Freelandera.

Otkup automobila Range Rover

Ovo je kralj medu terencima ove firme. U zavisnosti od opreme košta više od 100000 evra dok osnovni model košta tricavih 90170 evra. Ovaj automobil saudijski princevi pozlacuju tako da ako vidite na ulici jedan obican znajte da je u njemu neko ko godišnje potroši više nego mnogi što zarade za ceo život. Javite nam se da uradimo otkup Land Rover Range Rovera.