Otkup automobila Dacia

Otkup automobila Dacia

Otkup automobila Dacia bez obzira na godište, tip, stanje vozila.  Nudimo najbolju otkupnu cenu i najkvalitetniju uslugu u regionu. Radimo svih 7 dana u nedelji u toku cele godine i imamo ljude u skoro svim gradovima u Srbiji. Pozovite nas i uverite se u našu brzinu i profeionalnost. Za samo jedan sat možete završiti sve poslove. Ovde pogledajte proceduru koju smo uprostili u samo par koraka. Pozovite nas i uverite se da najbolje placamo vaš polovni automobil. Saznajte proceduru otkupa automobila Dacia. Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za najvise 1h.

Procedura otkupa automobila marke Dacia

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Dacia automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg vec starog, polovnog Dacia automobila.


Gde god da se nalazite imamo naše ljude. U vecini slucajeva naši agenti su u vašem gradu. Saznajte u kojim gradovima imamo saradnike i koliko su vam blizu. Otkup automobila na kilo vršimo samo u Beogradu.
Otkup automobila Dacia vršimo iskljucivo od vlasnika ili ovlašcenog lica koje poseduje overenu punomoc. Takode smo tu i ako ste nasledili automobil ili na bilo koji drugi pravni nacin došli do njega. Propratna pravna dokumentacija se podrazumeva.

Otkup automobila sa lizinga marke Dacia

Bez ikakvih problema vršimo otkup automobila sa lizinga. Da li je auto kupljen juce ili ste ga vozili do pretposlednje rate nije bitno. Mi cemo svakog klijenta ozbiljno uslužiti i obaviti otkup. Ono što je najbitnije jeste cinjenica da ce naša agencija nastaviti da placa, to jest izmiruje vaše obaveze prema lizing kompaniji. Takode, otkupljujemo oštecene ili slupane Dacia automobile sa lizinga.
Pored ovih opcija nudimo i:
• Otkup Dacia automobila sa stranim tablicama
• Otkup Dacia automobile od pravnih lica
• Otkup starih Dacia automobile
• Otkup Dacia automobile za otpad i reciklažu
Jednostavnim klikom  saznajte sve o ponudenim pomenutim uslugama.

Modeli Dacia vozila koje otkupljujemo

Otkup automobila Dacia Logan

U jednom momentu ovaj auto je preplavio naše ulice i to zahvaljujuci lizing kompanijama i dobrim uslovima placanja kod banaka. Upravo je zbog ovog razloga otkup polovnih automobila Dacia popularna opcija u našoj agenciji. Inace, auto je sasvim ispunio ocekivanja. Za malo para dobije se prilicno pouzdan autic san e toliko jakim motorima i velikim komforom.

Otkup automobila Dacia Sandero

Dacia baš i nije poznata po luksuznim automobilima sa vrhunskim performansama negó je više proizvodac jeftinih i koliko – toliko kvalitetnih automobila. Takav je i ovaj model. Utisci su razliciti i zavise samo iz kog auta sédate u ovaj. Ako je iz boljeg onda je Sandero krš. U svakom slucaju vršimo otkup polovnih Dacia Sandero vozila gde god da se nalazite.

Otkup vozila Dacia Duster

Nijedan evropski proizvodac automobila nema SUV auto po ceni Dustera. Ovo je ubedljivo najjeftinije vozilo te vrste. Možda kineski ili indijski proizvodaci prave jeftinije vozilo na pogon 4×4, ali to još nije videno kod nas. Tehnicki auto nije loš. Štaviše dobar je za te pare, ali je dizajnerski (unutrašnjost) nikakav. Vršimo otkup polovnih automobila Dacia Duster u bilo kom stanju.