Otkup automobila Micubiši

Mi otkupljujemo sve modele uz našu uslugu otkup Micubiši automobila u svim gradovima u Srbiji. Iskusne ekipe agenata dostupne su svakog radnog dana i vikendom i u roku od sat vremena dolaze do vas i vrše otkup polovnih vozila Micubiši. Gde god se nalazite dolazimo da zakljucimo i završimo posao bez obzira na vremenske prilike. Proverite u kojim gradovima se nalaze naši agenti i da li ste blizu.
Vršimo otkup polovnih automobila Micubiši bez obzira na godište, ocuvanost vozila ili klasu. Nije nikakav problem ukoliko je automobil udaren ili havarisan ili je prešao mnogo. Radimo otkup slupanih i havarisanih vozila u opciji otkup automobila na kilo, za delove i za reciklažu. Otkup automobila Micubiši vam nudi mogucnost brze prodaje uz najvecu otkupnu cenu.

Otkup auta Micubiši od firme

Naša firma se specijalizovala i za otkup polovnih automobila od pravnih lica. Otkup automobila Micubiši samo kod nas za jedan dan! Na našem internet sajtu imate elektronski upit za vozila u kojem je potrebno da ostavite tražene podatke. Na osnovu njih vam šaljemo novcanu ponudu. Praksa je pokazala da se odgovori klijenata uglavnom poklapaju sa stanjem vozila na terenu tako da ne dolazi do drasticnih promena ponudene otkupne cene. Posle zakljucenja posla vi, kao pravno lice, fakturišete poslovnu promenu, a mi vršimo uplatu na vaš racun.
Ukoliko automobil nije registrovan kod nas i i dalje poseduje strane registarske oznake ne morate da brinete. Otkupljujemo automobile sa stranim tablicama. Neophodno je da nas pozovete i objasnite nam o kakvom automobilu se radi, a mi cemo vam ponuditi opciju koja vam najviše odgovara. Kada je rec o proceduri ovde se možete informisati o njoj. Saznajte i uverite se vam nudimo najviše uz proceduru otkupa automobila Micubiši. Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za najvise 1 do 2h.

Procedura otkupa automobila marke Micubiši

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Micubiši automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg vec starog Micubiši automobila.

Koje modele Micubiši automobila otkupljujemo?

Uz nas možete vrlo lako prodati vaš polovan automobil marke Micubiši. Otkupljujemo sve modele bez obzira na dimenzije pneumatika, felni. Ne bitna kubikaža, pogonsko gorivo, boja automobila. Cak otkupljujemo automobile na elektro pogon, hibridna vozila marke Micubiši. Nebitna strana volana, tip klime da li je? Analogna AC ili digitalna dvoozonska klima. Pozovite nas i zakazite besplatnu procenu. Nudimo keš za vaš automobil ili uplatu na racun, sve ostale troškove mi snosimo za vaš automobil marke Micubiši.
Otkup automobila Micubiši Lancer

Proizvodnja ovog modela traje skoro 40 godina što samo po sebi govori koliko je kvalitetan i pouzdan. Kako se prica u Micubišiju za sada ne postoje naznake da ce ista uskoro prestati. Jednostavno to je auto koji je ujedno i dobro porodicno vozilo sa kojim možete na put, elegantan poslovni auto u kojem imate svakakvu luks opremu, a može da bude i odlican sportski auto. Kod nas je poznat po tome što je tih, udoban i izdržljiv. Stabilan je u svim uslovima i dovoljno prostran, a ima i solidan prtljažnik. Pozovite nas jer vršimo otkup polovnih automobila Micubiši Lancer.

Otkup automobila Micubiši Galant

Svi bivši i sadašnji vlasnici ovog modela bili su i jesu zadovoljni. Automobil je jak, brz i dovoljno prostran za više osoba. Motori su izdržljivi kao i ostatak auta. Jedina mana je što delova nema na svakom koraku, ali uz minimum kvalitetnog održavanja vozilo može da služi još dosta vremena. Što se tice potrošnje ona je oko osam litara na 100 km u zavisnosti od motora. Vršimo otkup polovnih automobila Micubiši Galant.

Otkup automobila Micubiši Carisma

Ovaj auto je postigao prilicno dobar uspeh u Evropi sobzirom na to da je posebno pravljen za evropske vozace, a poseduje iskljucivo japansku tehnologiju motora. Doduše dizel motori su iz Renoa. Iako nije možda baš najbolji japanski proizvod ono što je kod ovog modela bilo najbolje je njegova cena i više nego solidan kvalitet. Prostran je, ima veliki gepek i može da služi kao odlican porodicni auto. Javite se za otkup polovnih automobila Micubiši Carisma.

Otkup polovnih automobila Micubiši Pajero

Ovo je džip koji je definitivno obeležio jedno vreme. Poceo je tako što je bio statusni simbol kriminalaca kao i simbol interventne jedinice policije da bi u današnje vreme postao sasvim gospodska vrsta terenca. Opremljen je raznom elektronskom opremom, a pojedini noviji modeli podsecaju na svemirski brod. Tom utisku dodatno doprinosi cinjenica da ste iznad svih drugih. Odlicnog je kvaliteta i ako razmišljate o terenskom vozilu koje dobro ide i van grada ovo vozilo može da zadovolji sve vaše prohteve. Vršimo otkup polovnih automobila Micubiši Pajero.

Otkup polovnih automobila Micubiši L200

Vozilo koje se najcešce može videti po gradilištima ili van grada, to jest tako gde je malo asvaltiranih puteva. Veoma je slican sa Tojotom Hilux i to cak toliko da dok se ne približite kolima i vidite znak necete znati koji je koji. Model je klasicni pik ap sa veoma jakim motorima i ozbiljnim performansama terenskog vozila. Pozovite nas jer mi radimo otkup polovnih automobila Micubiši L200.