Otkup automobila Novi Sad

otkup automobila novi sadOtkup automobila Novi Sad i okolina Novog sada. Ukoliko posedujete polovan ili skoro nov automobil i želite brzo da ga prodate a pritome da ne izgubite skoro ništa na pravom ste mestu. Naše otkupne cene su konkurentne i otkupljujemo vozila po važećem EUROTAX katalogu, uzimajuću u obzir stanje i vrednost automobila kod nas na tržištu polovnih automobila. Stari automobili u Novom Sadu kvare sliku ovog prelepog grada, mi vršimo otkup i takvih automobila za koje vam se čini da nemožete dobiti ništa ali preko nas sigurno dobro prolazite sa dobijenom ponudom za otkup automobila. Naša ekipa za otkup automobila Novi Sad vam nudi potpuno besplatnu procenu za vaš automobil, vozilo sa isplatom u istom danu bez obzira na marku vašeg automobila. Budite i vi deo naših zadovoljnih korisnika koji su nama ukazali svoje poverenje i odlučili da nam prodaju svoj polovan automobil. Svi naši zadovoljni korisnici, klijenti su odlučili da nam prodaju svoj automobil zbog jedinstvene i najveće otkupne cene kao i zbog isplat u istom danu na svim lokacijama Novog Sada. Otkup automobila Novi Sad vam nudi rešenje za vaš polovan, stari automobil kojeg želite brzo da se rešite. Pozovite nas i ne gubite svoje vreme i novac dok vam propada vaš polovan automobil ispred vaše zgrade, haustora, prolaza, garaže. Prodajte ga odmah putem otkupa automobila u Novom Sadu.

Otkup polovnih automobila i svim okolnim mestima Novog Sada

Proverite naše otkupne cene tako što ćete nas pozvati na 064/612-96-31 imeđu 08-23h svakim danom 7 dana u nedelji. Mi imamo naše saradnike u Novom Sadu i ukoliko se u telefonskom pozivu dogovorimo oko otkupne cene u najkraćem roku vam šaljemo našeg agenta koji će vas isplatiti i uraditi kupoprodajni ugovor za vaše vozilo. Najvažnije u svemu je da vi budete vlasnik ili da imate važeće ovlašćenje za predmetno vozilo. Osim što nam nudite automobile možete nam ponuditi i kombije, motore, skutere, kamione sve što ima dva, četiri i više točkova bilo da je pokretno ili nepokretno vozilo. Naša otkupna cena vam nudi najbolju ponudu za vaš džep sa isplatom u istom danu za sve marke automobila u Novom Sadu. Garantujemo isplatu u istom danu sa izradom kupoprodajnog ugovora, ovlašćenja i prenosom vozila i sve ove troškove stavljamo nama na teret i mi sve snosimo. Na vama je da preprojite vaš novac od vašeg automobila i potpišete kupoprodajni ugovor za otkup automobila.

Otkupljujemo sledeće marke automobila: Audi, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Daewoo, Dacia, Ford, Fiat, GMC,Hyndai, Honda, Isuzu, Jeep, Jaguar, Kia, Land Rover, Lancia, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Saab, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo, Zastava i ostale marke polovnih, novih automobila u Novom Sadu i okolini. Bez obzira na vašu lokaciju možete nas pozvati i zakazati besplatnu procenu i otkup automobila Novi Sad jer uz nas dobijate najbolju otkupnu cenu za vaše vozilo. Otkup automobila možete zakazati na dava načina prvi i najpouzdaniji način je pozivom na naš telefon za otkup automobila Novi Sad 0646129631 dok je drugi način putem online besplatne procene otkup polovnih automobila. Ubrzo nakon vašeg telefonskog poziva ili e-mail dobijate najbolju ponudu za vaš automobil, koju nećete odbiti ukoliko ste realni u prethodno očekivajnoj ceni vašeg vozila.

Otkup automobila Novi Sad i okolina isplata ODMAH, konkurentne cene, proverite, pozovite nas!

Već dugi niz godina bavimo se otkupom automobila kako u gradovima tako i na njihovim periferijama i okolnim mestima. Mi takoreći vršimo otkup u čitavoj srbiji, i nemamo granicu u smislu da se baziramo samo na odredjeni grad ili regiju.
Kada je reč o Novom Sadu To podrazumeva 2 novosadske opštine: Novi Sad (Bački deo) i Petrovaradin (Sremski deo) odnosno: Avijatičarsko naselje, Adamovićevo naselje, Adice, Almaški kraj, Banatić, Bulevar, Veternička rampa, Grbavica, Depresija, Detelinara,Jugovićevo, Kameničko ostrvo, Liman1, Liman2, Liman3, Liman4, Novo groblje, Novo naselje, Rasadnik, Savina, Tozin sokak, Šarengrad, Podbara, Sajmište, Salajka, Satelit, Satri grad, Telep, Riblja pijaca,…
Isto tako i okolna mesta: Begeč, Budisava, Veternik, Lipov Gaj, Kać, Kisač, Tankosićevo, Kovilj, Rumenka, Stepanovićevo, Futog, Čenej, Bukovac, Ledinci, Stari Ledinci, Bangladeš, Kamenjar, Nemanovci, Pejićevi salaši,… Ukoliko niste na nekom od okolnih mesta Novog Sada možete biti slobodni kontaktirati nas i javiti nam vaše mesto koje ćemo odmah uvrstiti na naš spisak za otkup automobila Novi Sad ili okolna mesta. Pozovite nas jer vam jedini nudimo profesionalnu uslugu otkup automobila sa zagarantovanom diskrecijom o prodaji vašeg polovnog, novijeg automobila.

Otkup auta Novi Sadotkup polovnih vozila novi sad

Samo nas kontaktirajte, i mi u roku od najviše 2 sata dolazimo da procenimo Vaš automobil, formiramo otkupnu cenu, napravimo kupoprodajni ugovor ili ovlašćenje u obližnjoj opštini ili sudu, notara i isplatimo Vas na licu mesta. Ponovo napominjemo da je uslov za otkup Regularan automobil čiji ste Vi vlasnik ili da posedujete overeno ovlašćenje, kupoprodajni ugovor. Kako za Novi Sad, tako i za ostale opštine Južnobačkog okruga: Bački Petrovac, Bačka Palanka, Sremski Karlovci, Temerin, Titel, Beočin, Bečej, Bač, Vrbas, Žabalj i Srbobran. Sva ova mesta Južnobačkog okruga ćemo kasnije posebno uvrstiti u jedno posebno mesto za otkup automobila Bačka palanka sa okolnim pripadajućim mestima. Otkup automobila Bačka Palanka uskoro..a vi nas uvek možete kontaktirati bez obzira odakle ste.