Otkup automobila Kikinda

otkup automobila kikindaOtkup automobila Kikinda i okolna mesta. Nudimo keš, uplatu na račun za vaš automobil, vozilo u Kikindi. Vi birate mi snosimo sve ostale troškove prilikom transakcije. Imate automobil i želite da ga prodate potrebno je da okrenete broj telefona sa našeg sajta otkupautomobila.com i javće vam se naš agent za otkup automobila. Ukoliko se dogovorimo za otkupnu vašeg auta u najkraćem roku će doći naš saradnik i isplatiti vas, uraditi kupoprodajni ugovor u sudu ili opštini u Kikindi.

Otkup polovnih automobila Kikinda

Potrebno je da budete vlasnik ili da imate važeće ovlašćenje otkupnog vozila. Neki od auto brendova koji su za nas interesantni su:
Audi, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Daewoo, Dacia, Ford, Fiat, GMC,Hyndai, Honda, Isuzu, Jeep, Jaguar,
Kia, Land Rover, Lancia, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel,Peugeot, Renault, Seat,
Saab, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo, Zastava. Naravno otkupljujemo i ostale marke vozila koje nisu na spisku. Na vama je da nas pozovete ili pošaljete upit za besplatnu procenu vašeg automobila sa područija Kikinde.

Otkup automobila Kikinda i okolna mesta isplata odmah, najkonkurentnije cene, Proverite i pozovite!

Grad i opština Kikinda nalazi se u Severnom delu Banata, u blizini granične linije naše zemlje i Rumunije. Naseljena mesta ove opštine su: Iđoš, Mokrin, Bikač, Bašaid, Banatska Topola, Rusko selo, Novi Kozarci,Nakovo i Sajan.
Otkup automobila vršimo i u ostalim opštinama ovog okruga:Kanjiža, Senta, Ada, Novi Kneževac, Čoka. Stanovnicima ovih opština takođe odgovaramo na pozive i izlazimo u susret kako bi smo, kao i do sada, ostavili najbolji utisak.
Ako imate ovlašćenje, ili ste vlasnik nekog automobila koji Vam je višak, ili želite da ga zamenite, bilo da je ispravan, neregistrovan, havarisan, oštećen, stranac, pozovite nas, jer mi u roki od nekoliko sati isplaćujemo automobil i radimo prenos i transport o našem trošku. Ne čekajte da vam istekne registracija već nas pozovite 7 dana ranije jer tako dobijate bolju otkupnu cenu za vaš automobil. Pozovite nas i zakažite isplatu za uslugu otkupa automobila u Kikindi i okolini. Keš ili uplata na račun vi birate mi kupujemo.
Plaćamo najbolje i radimo najprofesionalnije!