Otkup polovnih automobila

Otkup polovnih automobila je usluga koja vam omogućava da u danu prodate vaš polovan automobil. Kako bi brzo i jednostavno saznali vašu cenu automobila predlažemo vam da popunite upitnik ispod. Što detaljnije popunite i priložite više slika vaša cena će biti preciznija.
* (crvena zvezdica ispred polja) označava obavezna polja koja morate da popunite

Maksimalna veličina fotografije 10MB

Maksimalna veličina fotografije 10MB

Maksimalna veličina fotografije 10MB

Maksimalna veličina fotografije 10MB

Maksimalna veličina fotografije 10MB

CAPTCHA
Please wait...

Otkup polovnih automobila

Kada smo osnivali agenciju za otkup polovnih automobilila glavni motiv nam je bio da pomognemo svakome ko želi brzo i legalno da obavi prodaju svog auta. U tome smo i uspeli tako što smo zaokružili celu priču oko prodaje vašeg vozila i napravili da sve možete da završite, bukvalno, za nekoliko sati.
Zašto neko želi da proda svoj automobil, koji ga pri tom dobro služi, nikad ne pitamo. To je apsolutno vaša stvar. Ono što mi znamo jeste da se za prodaju auta uglavnom odlučuju ljudi koji žele da obnove „vozni park“ i treba im dodatni novac ili pak oni kojima stari auto iz nekog razloga neodgovara. Onog trenutka kada ste rešili da ga prodate shvatili ste da je pred vama put kojim vam se ne ide.

otkup polovnih automobila

Potrebno je dati oglas i čekati da vam se neko javi ili makar samo raspituje o kolima. Oni maštovitiji među prodavcima su čak i lepili po banderama ili kolima natpise PRODAJEM AUTO, ali je sve to umelo da se pokaže kao slaba vajda. Nekad su prolazile nedelje a da se niko ni ne javi. U našoj agenciji, kada ste vi u pitanju, takva stvar je nezamisliva, jer smo otkup polovnih automobila podigli na sasvim novi viši nivo.
Sve ove navedene „aktivnosti“ slobodno zaboravite. Jedina stvar koju morate da učinite kada hoćete da prodate vaš polovan automobil jeste da pozovete jedan telefonski broj, naš broj 0646129631.To je sve. Zaista. Onog trenutka kada vam se neko od naših iskusnih agenata javi na telefon stvar počinje da se rešava i sve ste bliži prodaji.
Gde god da se nalazite u Srbiji to ne predstavlja nikakav problem za naše zaposlene, jer imamo razgranatu mrežu saradnika koji su spremni da dođu do vas u bilo koje doba dana i u najkraćem mogućem roku. U razgovoru sa saradnicima opišete auto, vozilo kažete godište i sve potrebne informacije i već tada dobijate okvirnu ponudu koja je, ako proverite kod drugih, uvek najveća. Dalje, dogovorite se kada želite da neko od naših dođe do vas i pogleda vozilo i sve ste završili. Ako se nalazite u nekom od većih gradova naš agent može biti kod vas u roku od pola sata.
Po dolasku naših saradnika radi se procena vozila ili automobila kroz vizuelni pregled. Ove usluge, dolazak i procena, vas ništa ne koštaju. Posle ove procedure dobijate ponudu koju teško da ćete moći da odbijete. Isplata je odmah, na ruke u kešu, ali ako volite na neki drugi način da vam platimo tako će biti urađeno.
Sva papirologija koja proizlazi iz ove vrste posla je naša briga. Vi se udobno smestite kući i sačekate da završimo sve. Takođe, ni troškovi oko overe ugovora ili opštinske takse, ne idu na vaš račun već mi to plaćamo.
Ukoliko se desi da sa vozilom nešto nije u redu mi se nećemo povući već ćemo vam ponuditi da ga kupimo i u takvom stanju. Sarađujemo sa profesionalnim šlep službama koje će brzo doći i odneti vaš auto. Zapamtite, otkup polovnih automobila nije samo naš posao da zaradimo već i jedna vrsta brige za sve ljude koji žele da dođu do novca na ovaj način. Ukoliko vam se žuri sa prodajom imamo i opciju hitnog otkupa i dostupni smo svakog dana u nedelji. Vaše je samo da nas pozovete i računajte da već imate novac u džepu.
Proverite zašto nas toliko hvale i zašto nemamo nijednog nezadovoljnog klijenta. Javite se. Čekamo vas.