Otkup automobila Honda

Otkup automobila Honda

Vršimo otkup automobila marke Honda i dajemo najbolju otkupnu cenu. Bez obzira na stanje, model nudimo najrealniju ponudu. Radimo svaki dan od 8h ujutru do 11h uvece tokom cele godine. Bez obzira na verske ili državne praznike i na to u kom delu zemlje se nalazite mi otkupljujemo Honda vozila. Imamo saradnike u skoro svim gradovima u Srbiji i u roku od sat vremena možemo biti kod vas. Ovde možete pogledati da li je naš agent i u vašem gradu.
Nisu nam bitni vremenski uslovi ili to gde se nalazite jer naša ekipa agenata stiže do vas i rešava sve nedoumice. Ukoliko vam je auto neispravan nije nikakav problema. Vršimo otkup polovnih Honda vozila cak i ako su oštecena. Kompletna procedura je toliko uprošcena i sastoji se od svega par koraka. Saznajte više o proceduri otkupa Honda vozila. Pozovite nas i uverite se da najbolje placamo vaš polovni automobil. Saznajte proceduru otkupa automobila Honda. Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za najvise 1 do 2h.

Procedura otkupa automobila marke Honda

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Honda automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg vec starog Honda automobila.


Proceduru otkupa ne menjamo ni u slucajevima kada je vozilo defektno ili toliko ošteceno da nije u voznom stanju. Otkupljujemo auta koji su ucestvovali u sudarima cak i kada su im pojedini apsolutno nepopravljivi. U takvim slucajevima dolazimo sa profesionalnom šlep službom i tu uslugu nenaplacujemo dodatno. Ukoliko posedujete vece vozilo informišite se o otkupu kamiona i autobusa koji takode radimo.
Prilikom otkupa polovnih automobila marke Honda od pravnih lica sav posao završavamo za jedan dan. U toj varijanti vršimo otkup rashodovanih vozila od firme. Potrebno je da nas pozovete ili nam elektronski (na upit koji se nalazi na sajtu) pošaljete podatke o vozilima i dobijate okvirnu ponudu. Ako su podaci tacni ili se malo razlikuju od stvarnog stanja, novcana ponuda ostaje ista. Pravno lice izdaje fakturu zavozila, a mi uplacujemo novac na racun firme.
Osim ovih usluga nudimo i:
• otkup džipova
• otkup automobila sa lizinga
• otkup motora i skutera
• otkup automobila na kilo
(klikom na link pogledajte detalje svih usluga)

Modeli Honda automobila koje otkupljujemo

Otkup automobila Honda accord

Veliki i lep automobil koji postaje sve popularniji kod nas. Voze ga uglavnom poslovni ljudi, ali može da se koristi i kao porodican auto. Ima jake motore i prilicno je brz. Izdržljiv je, a kao i svaki automobil kada se dobro održava nije skup. Radimo otkup polovnih automobila Honda accord svakim danom tokom cele godine. Javite se.

Otkup polovnih automobila Honda civic

Honda civic uživa poverenje vozaca o kakvom mnogi proizvodaci mogu samo da sanjaju. Kvarovi su retki, a delova ima. Unutrašnjost je prostrana, a I materjali su kvalitetni. Pozovite nas jer vršimo otkup polovnih automobila Honda civic.

Otkup polovnih automobila Honda cr-v

Ovaj suv je izuzetno kvalitetna mašina. Dizajnerski je odlicno uraden i to se odnosi kako na unutrašnjost tako i na spoljašnjost. Pogodan je za sve varijante of roud vožnje što ce reci da sa njim možete i an putovanje. Pozovite nas vršimo otkup Honda cr-v automobila.

Otkup automobila Honda jazz

Jedan od manjih automobila iz Hondine palete vozila namenjen gradskim drumovima. Privlacan je za devojke i žene. Štedljiv i agilan pokazao se kao dobra ideja za gradove. Sobzirom na njegovu velicinu parking prostor nije veliki problema. Ako ga imate i želite da ga prodate javite se jer radimo otkup automobila Honda jazz.