Otkup automobila Kia

Otkup automobila Kia motors vršimo otkup svih modela marke Kia svakim radnim danom. Vikendom ili praznicima tokom cele godine.. Naši agenti dolaze gde god da se nalazi vaš automobil. Usluga otkupa je jednostavna i brza jer su naši agenti saradnici u skoro svakom gradu u Srbiji. Ovde pogledajte da li se i u vašem gradu nalaze naši ljudi. Uz nas možete biti sigurni da cete biti ODMAH isplaceni prilikom nase usluge otkup automobila Kia.
Propratna dokumentacija je naš posao
Kada otkupljujemo polovne Kia automobile sva prateca papirologija ide na naš racun i mi je završavamo. Cak i kada imate firmu pa kao pravno lice saradujete sa nama u otkupu vozila procedura je krajnje jednostavna. Usluga Otkup automobila Kia uz nas postaje rutina jer se ovim poslom bavimo unazad preko 20 godina. Informišite se na vreme o proceduri otkupa polovnih automobila Kia. Ovde Saznajte . Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za 1h.

Procedura otkupa automobila marke Kia

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Kia automobila, vozila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg polovnog Kia

    automobila.

Brza prodaja uz Otkupa automobila Kia

Vršimo otkup havarisanih i slupanih Kia automobila. Ako je vozilo toliko ošteceno da ne može da se vozi dolazimo do vas sa profesionalnom šlep službom sa kojom saradujemo dugi niz godina.
Sav posao oko otkupa završavamo u roku od sat vremena od trenutka kada postignemo okvirni dogovor putem telefona ili elektronskog upita za vozila, koji se nalazi na našem sajtu. Kada utvrdimo da se stanje na terenu isto ili slicno onome kako ste nam javili ponudena cena se ne menja ili može doci do vrlo male korekcije. Pored navedenih nudimo i sledece vrste usluga:
• Otkup automobila na kilo
• Otkup kombi vozila
• Otkup polovnih automobila za reciklažu i za delove
• Otkup taxi vozila
• Otkup rashodovanih vozila
• Otkup automobila sa stranim tablicama
• Otkup automobila od pravnih lica

Modeli Kia automobila koje otkupljujemo

Nudimo vam otkup svih Kia automobila, ovom prilikom izdvajamo najpopularnije zastupljene modela Kia polovnih automobila u Srbiji.

Otkupa automobila Kia Cee’d

Ovaj automobil je u jednom trenutku osvojio domace vozace. Startan, brz, može da povuce i još izgleda prilicno dobro i veoma kvalitetan, a što je bitno i ne toliko skup u odnosu na evropsku konkurenciju. Odlican gradski auto koji podjednako vole i muškarci i žene. Pozovite otkup polovnih Kia automobila.

Otkup automobila Pro cee’d

Sportskija varijanta modela Cee’d prilicno se dobro pokazala i osvojila srca mladih vozaca. Uz garanciju od sedam godina, paletu motora i dodatne opreme i to po vrlo pristupacnim cenama u odnosu na proizvodace kola iz iste klase, izbor ovog automobila, bilo polovnog ili cak novog, je sasvim razumljiv. Javite nam se jer mi radimo otkup polovnih automobila Kia Pro cee’d.

Otkup automobila Kia Carens

Model koji do skoro uopšte nije bio popularan kako kod nas tako i u ostatku Evrope. Medutim, njegov dizajn, ponašanje na putu, nove tehnologije spadaju u sam vrh kada je kvalitet u pitanju. Iako deluje kao auto iz klase mini venova on može biti i jedan od sportskijih varijanti. Dolazi u raznim kombinacijama dodatne opreme, a ono što je najbitnije za vozace u Srbiji je što je odnos cene i kvaliteta izuzetno povoljan za džep. Javite se jer mi otkupljujemo Kia polovne automobile.

Otkup automobila Kia Rio

Kia Rio se nije baš proslavio na srpskim putevima pre svega jer je suviše nežan za naše uslove. Ali u gradu se pokazao kao sasvim pristojan automobil. Ne troši puno, održavanje nije skupo, a može da povuce. Odlican je i kao porodicni auto. Noviji modeli su kvalitetniji kada je izdržljivost u pitanju, ali malo više troše. Sve u svemu, za nekoga komo treba auto za malo para, Rio može biti pravi izbor. Pozovite nas jer mi vršimo otkup automobila Kia Rio.