Otkup havarisanih, oštećenih i slupanih automobila

Otkup havarisanih vozila kod nas možete završiti brzo i jednostavno. Bilo da je vaše vozilo malo havarisano ili mnogo možete ga prodati kod nas. Razlika u odnosu na havariju je ta kada su automobili totalno havarisani njihova cena se računa po kilogramu dok za manju havariju cena zavisi od mnogo faktora. Stvar koja je zajednička skoro svim vozačima koji su malo ozbiljnije slupali ili oštetili svoj auto jeste da im isti provodi gomilu vremena na parkingu ili u garaži. Jednostavno, popravka je skupa i za nju se čekaju neke veće pare. Do tada vozilo propada, a ako je napolju onda još više. Ono što je takođe karakteristično jeste što vlasnici ne razmišljaju o prodaji tih kola jer misle da bezvredna, ali to nije tako.

Otkup havarisanih automobila

otkup oštećenih vozilaNaša agencija se specijalizivala za otkup havarisanih automobila, otkup oštećenih vozila i otkup slupanih automobila. Nemojte o ovakvim kolima razmišljati kao o gomili bezvrednog krša. Nama prodajte ovakav auto i zaradite sasvim pristojnu sumu novca. Tako cete taj novac pametnije uloziti, eventualno kupiti neki drugi automobil.
Dosta dugo ste čuvali svoj auto u garaži ili na trotoaru ispred zgrade u nadi da ćete skupiti dovoljno novca za popravku. Plate su male i teško je skupiti par stotina evra koliko obično koštaju popravke. Na kraju taj auto više neće biti isti. Sa druge strane ako imate neku varijantu i možete da se iskombinujete za određenu svotu uvek vam je bolje da uzmete drugi auto. Nama prodate stari slupani i dodate novca i uzmete drugi. Kada bolje razmislite videćete da ova priča ima i te kako smisla.
Mi vam nudimo razne opcije. Naime, možete nam prodati auto za delove tj. u delovima, za reciklažu ili za otpad. Naravno, uvek možete i sami da odete na neki otpad i isto ovo uradite, ali znajte da su njihove cene uvek niže od naših u šta se možete uveriti jednim telefonskim pozivom.
Potrebno je da nas pozovete i odmah dobijate sve informacije koje su vam od značaja. Na kraju, odmah saznajete i koliko para možete da izvučete od vozila koja vam stoji negde, skuplja prašinu i propada. U razgovoru sa nekim od naših agenata možete saznati i za koliko vremena možemo doći do vas i to sa profesionalnom šlep službom koja će da prebaci vaš auto na novu lokaciju.
To gde živite nama je potpuno sve jedno, jer mi imamo razgranatu mrežu saradnika i bukvalno stižemo u svaki kutak Srbije kroz nekoliko sati. Samo nas pozovete i za u roku od pola sata do par sati smo na vašem pragu i za vas vršimo otkup havarisanih automobila, oštećenih i otkup slupanih automobila.
otkup havarisanih automobila

Otkup oštećenih vozila

Prilikom vršenja procene i svih radnji otkup oštećenih vozila i havarisanih automobila sva dokumentacija koja proizlazi iz ovog posla ide na naš račun. Čak je i šlep služba besplatna za vas. Vi samo treba da uzmete vaš novac od nas. Ovo se sve odnosi i na automobile koji su stradali u prošlogodišnjim poplavama.
Naša agencija na ovaj način posebno vodi računa o vama i izuzetnu pažnju smo posvetili otkupu slupanih, otkupu oštećenih vozila i havarisanih automobila. Želima da izvučete maksimalnu korist iz nečega što je bila nepopravljiva šteta. Pozovite nas i proverite zašto nas svi hvale. Naše su cene ubedljivo najveće na tržištu i od nas niko neodlazi nezadovoljan.

Otkup slupanih automobila

Ukoliko vam se žuri sa prodajom mi imamo i jedinstvenu opciju hitni otkup slupanih automobila u kome sve kapacitete stavljamo vama na raspolaganje. Naime, u tim situacijama prestajemo sa drugim poslovima sve dok se posao sa vama ne organizuje i ne obavi do kraja. Za uslugu otkupa automobila ili u ovom slučaju otkup oštećenih i havarisanih automobila možemo vam dati najbolje otkupne cene u Srbiji. Ukoliko smatrate da je vaš auto za otpad možemo vam ponuditi opciju otkup automobila na kilo gde možete proceniti dali je vaš oštećen i slupan automobil za otpad ili reciklažu…
Dostupni smo svakoga dana od nula do 24 sata bez obzira da li je vaš automobil malo ili mnogo slupan. Javite se.