Otkup automobila Zastava

Vršimo otkup svih vrsta polovnih vozila marke Zastava. Radimo svakog dana u nedelji u toku cele godine. Stižemo gde god da se nalazite bez obzira na vremenske prilike. Imamo saradnike u svakom gradu u Srbiji tako da smo udaljeni od vas svega sat vremena. Ovde pogledajte da li se i u vašem gradu nalaze naši saradnici.

Besplatna procena Zastava vozila

Otkup automobila Zastava za 2h

U najvecem broju slucajeva završavamo posao u roku od 60 minuta od trenutka kada postignemo okvirni dogovor. Takozvani okvirni dogovor postižemo putem telefona ili elektronskog upita za vozila, koji se nalazi na našem sajtu. Ukoliko je stanje na terenu isto ili slicno onome kako ste nam javili ponudena cena se ne menja ili može doci do vrlo male korekcije.
Vršimo i otkup havarisanih i slupanih Zastava vozila. Ako auto ne može da upali ili iz nekog drugog razloga nije u voznom stanju dolazimo do vas sa profesionalnom šlep službom sa kojom saradujemo dugi niz godina.
Kod otkupa polovnih automobila Zastava sva moguca papirologija ide na naš racun i mi jesredujemo. Bilo da imate firmu pa nam kao pravno lice prodajete vozilo ili kao fizicko lice procedura je krajnje jednostavna. Informišite se na vreme o proceduri otkupa polovnih automobila Zastava. Saznajte proceduru otkup automobila Zastava. Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za najvise do 2h od momenta vašeg poziva.

Procedura otkupa automobila marke Zastava

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Zastava automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg vec starog Zastava automobila.


Pored navedenih nudimo i sledece vrste usluga:
• Otkup kombi vozila marke Zastava
• Otkup polovnih automobila za delove i za reciklažu
• Otkup automobila na kilo
• Otkup automobila sa stranim tablicama
• Otkup rashodovanih Zastava vozila
(klikom na link pogledajte detalje ovih usluga)

Modeli Zastava automobila koje otkupljujemo

Prakticno vršimo otkup svih modela zastaa automobila uz najbolje uslove u Srbiji. Što se tice otkupne cene, nudimo vam 100% najbolju ponudu za vaš Zastava automobil. Pozovite nas ili postavite online upit za uslugu otkup automobila Zastava. Besplatan procena bez obzira na stanje i vašu lokaciju. Otkup vršimo u Beograd, Novi Sad, Niš, Cacak, Užice, Kragujevac, Subotica, cela Srbija. Dovoljan je vaš poziv, sms i dobijate novac za 2h.

Otkup automobila Zastava 101

Popularni kec. I danas, posle toliko godina od kad je prestala proizvodnja, se može videti na ulicama. Jeftin i bez mnogo delova koji se mogu pokvariti dostupan je onima sa veoma tankim džepom. Uglavnom se srece na putevima u siromašnijim delovima zemlje. Javite se jer mi vršimo otkup polovnih automobila Zastava 101.

Otkup automobila Zastava Yugo

Ovaj auto se dosta dugo proizvodio i iako nije bio neki ponos domace autoindustrije u jednom trenutku je bio veoma zanimljivo vozilo. I danas se može videti na ulicama i uglavnom služi kao jedan od prvih automobila novopecenih vozaca. Da se malo uvežbaju za neki bolji auto. Pozovite nas jer radimo otkup polovnih Zastava Yugo vozila.

Otkup automobila Zastava Yugo Florida

Ovo je najveci automobil koji je domaca industrija uspela da proizvede. Doživeo je kratak uspeh, ali sobzirom n ato da nije ulagano u njegov redizajn kako tehnicki tako i estetski auto je otišao u zaborav. Zajednicko zas ve modele je što ne obiluju elektronikom i jednostavni su za popravku, a delova ima skoro na vakoj trafici. Vršimo otkup polovnih automobila Yugo Florida.

Otkup automobila Zastava 10

Zapravo Fiat Punto. Posle poslednjeg ozbiljnijeg Fiatovog ulaganja u Zastavu Punto je poceo da se proizvodi u Kragujevcu i dobio ime Zastava 10. U suštini to bi bio novi Yugo. Nema šta puno da se kaže za njega osim da je dobar za grad, jeftin za održavanje i malo troši. Vršimo otkup automobila Zastava 10.