Otkup džipova

otkup dzipova Otkup džipova i suv vozila pokrećemo usled velikog broja poziva za otkup džipova(Jeep) i suv vozila. Naša usluga se proširuje i odlučili smo da zvanično pokrene ovaj opisni deo otkupa džipova i suv automobila. Pošto smo lideri u proceni i otkupu automobila, džipova. Rešili smo da otvorimo našu stranicu gde možete saznati kako i gde brzo da prodate vaš Džip ili suv vozilo, automobil. Ako posedujete džip? Suv vozilo? i želite da ga prodate na pravom ste koraku da ga upravo nama prodate. Tako ćete se lako rešiti ili zameniti vaš džip za manji ili drugi noviji džip. Mi vam nudimo sve opcije uz besplatnu procenu vašeg džipa. SUV-a ukoliko vam odgovara visina naše procene već danas možete imati novac u vašim rukama. Ukoliko imate džip? ili suv vozilo? Koje vam samo smeta! Ne želite više da ulažete. Nije registrovan. Dotarjao je možete nas kontaktrati mi ćemo vam ponuditi zagarantovano najveću otkupnu cenu za vaš džip, suv.

Otkup džipova i SUV vozila Beograd i cela Srbija

Imajući u vidu da smo lideri u otkupu džipova. Suv vozila. Da ukoliko nam ponudite vašeg starog, pohabanog, izgrebanog džipa.. Naš agent će izvršiti stručnu procenu na osnovu stanja vašeg džipa, kao i odnosu cena na tržištu polovnih automobila u Srbiji. U bilo kom gradu Srbije vršimo Otkup automobila Srbija .Kao i otkup Džipova i Suv vozila. Posle vašeg telefonskog poziva naš stučni procenitelj i agent će odmah izaći na teren. Na dogovreno mesto. Dati našu otkupnu cenu za džipa, suv automobila u Beogradu kao i u čitavoj Srbiji. Pošto imamo naše saradnike, predstavnike za procenu i otkup u svim većim gradovima.

Marke džipova koje otkupljujemo

Ovo su samo od nekih svetskih marki Džipova i Suv vozila koje otkupljujemo: Lada, Opel, Volvo, Jeep, Land Rover, Mahindra, Aro, Honda, Dacia, Ford, Fiat, Infiniti, Hummer, Lincoln, Mazda, Porsche, Subaru, Mitsubishi, Volkswagen, Toyota, SsangYong, Isuzu, Audi, Puch, Mercedes…

Ukoliko dogovorimo otkupnu cenu možete biti sigurni da pošto potpišemo kupoprodajni ugovor odmah ćete biti isplaćeni. A na nas uzimamo obavezu i troškove oko prenosa, poreza vašeg starog Džipa ili Suv vozila. Budite sigurni nećete morati da čekate vaš novac. Kao u ostalim agencijama za otkup?! Već nas pozovite i uverite se da mi plaćamo više od tzv.. agencija. Mi radimo sve dane u godini u vremenu od 09:22h tako da smo uvek na raspolaganju. I možete nas kontaktirati jer ćete tako jedino biti sigurni da možete podati vaš polovan Džip ili Suv vozilo. Pozovite nas još danas i zkažite besplatnu procenu. Otkup džipova ili otkup suv vozila. Nebitno.. Pozovite 0646129631 i ne oklevajte, ne gubite vreme jer vreme je novac.