Otkup automobila Opel

Obavljamo otkup automobila Opel i placamo najbolje u celoj zemlji. Možete nas kontaktirati svakog dana od 8h ujutru do 11h uvece tokom cele godine. Bez obzira na verske ili državne praznike i na to u kom delu zemlje se nalazite mi dolazimo kod vas i otkupljujemo polovna Opel vozila. Naši saradnici su u skoro svim gradovima u Srbiji i u roku od sat vremena možemo biti kod vas. Ovde možete pogledati da li je naš agent i u vašem gradu.

Besplatna procena Opel vozila

Otkup opel automobila za 1h

otkup automobila opelProceduru otkupa se ne menja ni kada je vozilo defektno ili toliko uništeno da nije u voznom stanju. Mi otkupljujemo vozila koja su ucestvovala u sudarima. U takvim slucajevima dolazimo sa profesionalnom šlep službom i tu uslugu nenaplacujemo dodatno. Ukoliko posedujete vece vozilo informišite se o otkupu kamiona i autobusa koji takode radimo.
Vršimo otkup polovnih Opel automobila od pravnih lica i sav posao završavamo za jedan dan. U tom slucaju imamo i opciju otkup rashodovanih vozila od firme. Potrebno je da nas pozovete ili nam elektronski (na upit koji se nalazi na sajtu) pošaljete podatke o vozilima i dobijate okvirnu ponudu. Ako su podaci tacni ili se malo razlikuju od stvarnog stanja, novcana ponuda ostaje ista. Pravno lice izdaje fakturu za vozila, a mi uplacujemo novac na racun firme oko pdv-a se dogovaramo i placamo ga u zakonskom roku.
Nisu nam bitni vremenski uslovi ili to gde se nalazite jer naša ekipa agenata stiže do vas i rešava sve nedoumice. Ukoliko vam je auto neispravan nije nikakav problem. Vršimo otkup polovnih Opel vozila cak i ako su oštecena. Kompletna procedura je toliko uprošcena i sastoji se od 4 koraka. Saznajte više o proceduri otkupa Opel vozila. Saznajte proceduru otkupa automobila Opel. Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za 1-2h.

Procedura otkupa automobila marke Opel

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Opel automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg starog Opel automobila.


Osim ovih usluga nudimo i:
• otkup džipova
• otkup Opel automobila sa lizinga
• otkup Opel taxi vozila
• otkup automobila na kilo

Modeli Opel automobila koje otkupljujemo

Osim par nabrojanih modela iz Opel-a otkupljujemo sve ostale modele. Uz najbolje uslove u Srbiji za otkup vaših polonih automobila marke Opel. Isplata je odmah u istom danu u svim gradovima u Srbiji. Pozovite nas nemojte gubiti novac prodajuci prvom, drugom koji vam ponudi slican iznos. Mi vam nudimo sigurno 20% više od ostalih. Proverite i posetite nasu uslugu otkup automobila Opel.

Otkup automobila Opel Corsa

Ovaj automobil je izuzetno otporan na naše gradske puteve. Troši kao upaljac, što se kaže, i udoban je. Jedino je problema što u njega ne može više od troje ljudi udobno da se namesti i što nece baš da povuce kako bi trebalo. Održavanje nije skupo, a i cena polovnjaka nije velika. Pozovite nas jer vršimo otkup automobila Opel Corsa.

Otkup automobila Opel Astra

Ovim kolima su svi zadovoljni. Lepo ide, ima mesta, ne troši puno i popravke su jeftine. Vremenom pocinje da škripucka plastika, ali ništa previše bitno. Bolno mesto je bosh pumpa i hladnjak, i zglobovi tj krajevi spona cesto stradaju brže. Javite se jer mi radimo otkup automobila Opel Astra.

Otkup automobila Opel Meriva

Odlican gradski porodicni automobil. Takode je privlacan i onima koji nisu udati ili oženjeni i nemaju dece, ali vole sa ekipom da odu na selo i zabave se. Ne troši puno, oprema je sasvim ok, a cena je pristupacna. Javite nam se jer mi radimo otkup polovnih automobila Opel Meriva.

Otkup automobila Opel Insignia

Strašno dobar auto. Svi ga žele. Nije baš toliko jeftin, ali cena apsolutno opravdava kvalitet. Cak više od toga. Prostran je, brz, startan, izdržljiv, a dizajnerski je skroz kao da je iz buducnosti. Mi otkupljujemo polovne automobile Opel Insignia.