Otkup automobila Renault

Vršimo otkup automobila Renault u svim gradovima u Srbiji i svim vecim gradovima. Timovi iskusnih agenata rade svakog dana i vikendom i dolaze do vas u najkracem vremenskom periodu da bi uradili otkup polovnih vozila Renault. Gde god se nalazite za samo 60 minuta možemo da zakljucimo i završimo posao. Proverite u kojim gradovima se nalaze naši agenti i da li ste blizu.

Besplatna procena Renault vozila
Specijalizovali smo se za otkup polovnih automobila od pravnih lica. Na našem internet sajtu postoji elektronski upit za polovna vozila u kojem je potrebno da ostavite tražene podatke. Na osnovu njih dobijate novcanu ponudu. Praksa je pokazala da se odgovori klijenata uglavnom poklapaju sa stanjem vozila na terenu tako da ne dolazi do drasticnih promena ponudene otkupne cene.
Vršimo otkup polovnih automobila Renault bez obzira na tip vozila, godinu proizvodnje ili predenu kilometražu. Otkupljujemo polovne automobile iako su udareni ili havarisani. U slucaju da je vozilo toliko ošteceno imamo opciju otkup automobila na kilo, za delove i za reciklažu.

otkup automobila renaultOtkupljujemo automobile sa stranim tablicama. Ukoliko auto nije registrovan kod nas jer je uvezen iz neke strane zemlje ne morate da brinete. Potrebno je da nas pozovete i objasnite o kakvom automobilu se radi, a mi cemo vam ponuditi opciju koja vam najviše odgovara. Kada je rec o proceduri ovde se možete informisati o njoj proceduru otkupa automobila Renault. Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za 1h.

Procedura otkupa automobila marke Renault

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Renault automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg starog Renault automobila.


Pored ovih opcija nudimo vam i:
Otkup kombija marke Renault
Otkup taxi vozila
Otkup starih automobila i oldtajmera
Otkup Renault kamiona
Klikom na link iznad saznajte sve o ponudenim pomenutim uslugama.

Modeli Renault vozila koja otkupljujemo

Otkupljujemo sve modele Renault automobila uz besplatnu procenu i isplatu istog dana. Pozovite nas radi besplatne konsultacije i otkupa vaseg Renault vozila.

Otkup automobila Renault Clio

Ovaj tipicni gradski auto se dobro pokazao kod nas i to još odavno. Iako francuske automobile bije glas da su nežni i da se lako kvare sa ovim kolima to nije slucaj. Naravno, kao i kod svih modela, potrebno je redovno servisiranje i auto može jako dugo da traje za malo novca. Vršimo otkup polovnih automobila Renault Clio.

Otkup automobila Renault Megan

Unutrasnjost ovog auta kao i pojedina resenja su na zavidnom nivou za vreme kada je pravljen. Motor je, za vecinu, jedan od boljih benzinaca koje su vozili. Snazan, startan, prosecan potrosac i veoma zahvalan za odrzavanje. Udobnost solidna, to jest ništa spektakularno. Može da se nadje za fine pare i da pruži mnogo u odnosu na vozila iz te klase koja su uglavnom skuplja.

Otkup automobila Renault Captur

Captur je mali crossover auto namenjen vožnji prvenstveno u gradskim uslovima. Ima veci klirens kao suv modeli, a slican je i takozvanim manjim minivenovima. Proizvodac je ovde uradio popularnu fuziju ovih vrsta vozila i dobio pomenuti auto. Pozovite nas jer vršimo otkup polovnih automobila Renault Captur.

Otkup automobila Renault Fluence

Veliki, lep I udoban automobil. Ovo je auto koji spada u malo luksuznije varijante, a o tome najbolje govori njegova oprema koja je respektabilna iako nije dodatna. Odlican kao poslovni iliti biznismenski auto, ali isto tako veoma dobar kao porodican. Pozovite nas jer mi vršimo otkup polovnih automobila Renault Fluence.

Otkup automobila Renault Espace

Popularni Espejs-Espace je model koji se proizvodi vec duže vreme. Da nije kvalitetan i da nema šta da pruži verovatno ne bi bilo tako. Odlicam miniven sa dosta prostora i dosta opreme. Što je bitno uopšte ne mora da bude porodicno vozilo jer je dovoljno dobar i za veliko društvo koje ide na putovanje na more. Vršimo otkup polovnih automobila Renault Espace.