Otkup automobila Zrenjanin

otkup polovnih automobila zrenjaninOtkup automobila Zrenjanin i okolina Zrenjanina. Mi otkupljujemo automobile i u Zrenjaninu, kao i njegovoj bližoj i daljoj okolini. Ako ste i Vi jedan od onih koji žele, a ne mogu po realnoj ceni da prodaju svoj polovan automobil, mi smo tu da Vam izadjemo u susret i po najboljoj otkupnoj ceni u Srbiji otkupimo Vaše vozilo.

Samo nas pozovite na 064/612-96-31 od 07 do 22h i neko od naših agenata će doći i na licu mesta proceniti stanje Vašeg automobila i platiti Vam najbolju otkupnu cenu na osnovu EUROTAX Nemačkog kataloga, jer smo mi i korisnici istog. Na otkupnu cenu Vašeg vozila utiče: starost vozila, broj predjenih kilometara, vizuelno stanje eksterijera kao i enterijera Vašeg automobila, oprema automobila i što je najbitnije da bude regularno. U tom slučaju naš agent Vas isplaćuje i pravi kupoprodajni ugovor za Vaš auto. Sve je na vama i zato nemojte gubiti vreme i novac lutajući po auto pijacama i davajući oglase za prodaju vašeg automobila. Naš tim je uvek dostupan i odgovara na sve upite za sve marke automobila. Otkup automobila Zrenjanin vrši otkup kamiona, kombija, skutera, motora bez obzira na stanje i godište.

Ukoliko ste zainteresovani da prodate Vaš automobil, mi smo tu za Vas kao i da postignete najbolju otkupnu cenu!!!

Neki od automobila koje otkupljujemo su: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Chevrolet, Dacia, Daewoo, Fiat, Opel, Peugeot, Volkswagen, Renault kao i mnogi drugi!!!!

Dostupni smo svakom delu Zrenjanina (Bagljaš, Budžak, Gradnulica, Duvanika, Zeleno Polje, Lesnina, Mala Amerika, Mužlja, Centar, 4.jul, Čontika, Šumica, Nova Kolonija, Ruža Šulman, Žitni Trg, Brigadira Ristića, Berbersko, Bolnica, Budžin Bulevar,…) kao i svim okolnim mestima i to ne samo opštine Zrenjanin, nego i svih opština Srednjobanatskog okruga:Novi Bečej, Nova Crnja, Žitište, Sečanj.
Ako posedujete automobil koji želite da prodate pravo je vremeda nas pozovete jer mi dolazimo i isplaćujemo odmah. Najbolje cene za Vaše automobile u Srbiji!