Otkup automobila Beograd

Otkup automobila BeogradPreko deset godina iskustva i otkupa velikog broja automobila doveli su nas u lidersku poziciju za najbolju agenciju za otkup automobila u Beogradu (Savski venac, Sopot, Stari grad, Surčin, Voždovac, Vračar, Zvezdara, Barajevo, Čukarica, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica…). Predhodnih godina iza nas smo ostavljali veliki broj zadovoljnih korisnika, klijenata koji su uspeli za samo jedan dan da prodaju svoj automobili. Od nedavno naše usluge nudimo i po celoj Srbiji. Jaka mreža saradnika nam je omogućila da nastavimo da širimo našu politiku u svim većim gradovima u Srbiji i da za samo jedan dan prodate vaš auto gde god da se nalazite.

Usluga otkup automobila Beograd bilo da ste na Voždovcu, Novom Beogradu, Čukarici, Starom gradu ili Zvezdari, naše poslovanje se zasniva na razumevanje vaših potreba, uzajamnoj diskreciji, dobro poznavanje tržišta, svakodnevno usavršavanje i praćenje stanja na auto tržištu ne samo kod nas već i u okolnim zemljama. Tako da zasigurno možemo tvrditi da ćete od nas dobiti najbolju, najrealniju cenu za vaš automobil. Naša usluga otkup automobila Beograd vam nudi potpuno besplatnu procenu vašeg polovnog automobila bez obzira na marku i model možete nas pozvati i zakazati vašu besplatnu procenu. Naša usluga je vrlo korisna za sve koji žele brzo i sigurno za najviše novca da prodaju svoj automobil na svim lokacijama Beograda i čitave Srbije.

Kako funkcioni otkup automobila u Beogradu

 • Postoji tri načina za otkup automobila Beograd na koje možete da nam ponudite vaš automobil za besplatnu procenu i otkupnu cenu:

   1. prvi način je da pozovete na naš broj telefona 0646129631. Ovo je ujedno i najbrži način na koji vam odmah dajemo orjentacionu otkupnu cenu za vaš automobil, ponudu. Budite sigurni da ćete dobiti najbolju i 100% realnu otkupnu cenu za vaš automobil, vozilo.
   2. drugi način je da izaberete jednu od dve stranice u zavisnosti kakav automobil nudite za otkup: polovani automobili ili novi automobili i popunite online upit za vas automobil. Što više stavki popunite biće vam preciznija i otkupna cena! Naravno slike su najpotrebnije jer tako dobijamo tačno vidljiv automobil koji vi nudite u otkup. Potrudite se da napravite pet fotografija na kojima je vidljiv ceo automobil.
   3. treći način je da posetite našu kontakt stranicu i pošaljete nam e-mail,poruku sa vašim opisom automobila koji nam nudite. U opis možete napisati sve detalje o vašem polovnom automobilu, do kad je registrovan, jete li vi vlasnik, stanje motora, vaša lokacija kao i sve ostale bitne detalje o automobilu koji nam nudite.

 • Ukoliko nas pozovete i zatražite uslugu otkup automobila Beograd dobićete najbrže ponudu za vaš automobil, potrebno je samo da nam sve ispričate u vezi vašeg automobila: kao prvo marka i model, godište, do kad je registrovan, stanje limarije, boja-stanje laka, enterijer, praktično opšte stanje vašeg automobila, eventualni nedostaci… Sve ove informacije neophodne su nam da bih vam dali što precizniju cenu za vaš automobil.
  Ukoliko nam šaljete da vam damo ponudu za vaš polovni automobil putem naših stranica otkup polovnih/novih automobila ili putem kontakt E-maila, dobićete ponudu u najkraćem roku u toku dana! Naša ponuda će biti najbolji i najbrži izbor za vas uz najvišlju otkupnu cenu za otkup automobila u Beogradu
 • Kada dobijete ponudu od nas bilo da ste nas kontaktirali putem telefona ili E-maila, ako vam odgovara iznos otkupne cene vašeg automobila idemo na sledeći korak. Svi ovi koraci se odvijaju jako brzo i tako da uvek možete računati na otkup automobila u istom danu za sve lokacije u Beogradu, Srbiji.

 • Dolazimo na dogovorenu vašu adresu ili vi dolazite kod nas, kako se dogovorimo tj. kako vama odgovara! Potom zajedno utvrđujemo otkupnu cenu i pregledamo vaš automobil. Dogovaramo se za vreme kada vama odgovara da sklopimo posao da bih potpisali kupoprodajni ugovor ili ovlašćenje.
 • Odlazimo u najbližu opštinu ili sud, notara i potpisujemo kupoprodajni ugovor, ovlašćenje zavisno od našeg dogovora. Isplaćujemo vas po prethodno dogovorenoj ceni za automobil i predajete nam ključeve vašeg automobila. Sve ostale pravne radnje prenosa automobila i plaćanja poreza mi sami obavljamo i to potpuno besplatno. Tako da možete biti sigurni da vam neće doći kazna za vaš automobil. Sve ovo može da se obavi za 1h provereno znamo iz naših predhodnih iskustava u ovom poslu, tako da za samo 1h možete prodati vaš automobil i imati pare u rukama. Naša otkupna cena se sigurno razlikuje od drugih cena koje su vam ponudili za otkup automobila. Razlika je bitna jer mi plaćamo Najviše za sve marke automobila u Beogradu i svim ostalim gradovima širom Srbije.
 • Beograd je grad sa preko milion i po stanovnika i sa više od 500.000 registrovanih vozila i taj broj se povećava svake godina za oko 10% automobila. Od ovog broja registrovanih automobila više od pola je starije od 12 godina, to su već stara vozila koja su praktično tehnološki zastarela i izrabljena. Ali kod nas u Beogradu pa i čitavoj srbiji je takva ekonomska situacija da je materijalno stanje građana loše pa se iz tog razloga i voze stari-polovni automobili. Beograd ima poprilično problema sa parking mestima mada to nadležni negiraju, ukoliko se nađete u centru Beograd u radnom danu nekada ćete i do sat vremena potrpšiti na traženje parking mesta. Gustina dnevnog saobraćaja i broja automobila u Beogradu je poprilično velika, konstantno se povećava i samim tim je zagađenost ogromna jer na svim starijim automobilima izduvni sustemi ne funkcionišu pravilno problem su katalizatori ili vozila ih nemaju. Svetske metropole kao Beograd sa njegovim opštinama (Savski venac, Sopot, Stari grad, Surčin, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Čukarica, Grocka,  Lazarevac,  Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica…) su ovaj problem gužve rešile podzemnim metroima i boljom mrežom javnog prevoza ljudi radnim danima. Naravno što je više automobila u Beogradu teže ide i prodaja bilo koje marke/modela polovnih automobila. Na to ukazauje i posećenost auto pijace u Beogradu, Bubanj potoku koja iz iz godine u godinu broji sve manje kupaca za polovne automobile. Naravno ni na auto placevima nije sjajno prolaze meseci da bih se prodao tek po neki automobil. Verovatno i vi ste probali da prodate vaš auto ali bez uspeha ili ste čuli iskustva od prijatelja da teško ide prodaja automobila…Zato smo smislili ovaj način otkupa automobila Beograd da bih ubrzali prodaju auta i vama olakšali da se rešite polovnih automobila koji svakodnevno iziskuju dodatne troškove. Ukoliko imate automobil-vozilo bilo koje marke/model i ne mozete da ga prodate a zauzima vam parking mesto, živite u nekoj od parking zona Beograda, nevozite ga toliko da bih ga zadržali. Pozovite nas i ponudite nam vaš automobil mi ćemo ga besplatno proceniti i ukoliko vam odgovara otkupna cena odmah isplatiti! Naša agencija za otkup vozila Beograd je vama uvek dostupna za bilo kakve informacije što se tiču besplatne procene automobila u Beogradu. Otkrijte novi način za prodaju vašeg polovnog automobila u Beogradu, ne ustručavajte pozvati nas da vam procenimo auto.Sigurno vam nudimo najbolje uslove u otkupu automobila u Beogradu, svim gradovima u Srbiji. Naša najveća i 100% ralna otkupna cena je za vas zagarantovana u odnosu na ostale dobijene ponude. Prodajte automobil već danas nečekjte da vam propada i gubi vrednost stavite pare u džep i uložite ih u bolje investicije ili kupite novi, noviji automobil. Nudimo vam Besplatnu procenu i isplatu odmah uz naš prenos vozila. Pozovite nas 0646129631 i zakažite procenu, isplatu.

Najbrža prodaja polovnog automobila

U roku od 1h možemo doći na dogovorenu adresu bilo gde u Beogradu i izvršiti otkup automobila u Beogradu. Potrebno je samo da vi budete vlasnik vozila, ukoliko imate automobil stranih tablica minimum EURO 3 norme, a posedujete kompletne papire i važeću dokumentaciju za vozilo možete nam ponuditi vaš automobil. Mi ćemo doći i splatiti vas na bilo kojoj lokaciji u Beogradu.
Neke od Beogradskih opština na koje dolazimo u roku od 1h a možda i pre ukoliko imamo slobodnog procenitelja već na toj opštini na kojoj ste vi sa vašim vozilom za prodaju su sledeće: Voždovac, Zvezdara, Čukarica, Zemun, Palilula, Stari grad (centar), Novi Beograd, Rakovica, Savski venac, Vračar, Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin.
Ukoliko se ne nalazite na nekoj od Beogradskih opština slobodno nas kontaktirajte ukoliko smo slobodni možemo doći i kod vas i ako se ne nalazite na područiju Beograda. Naša usluga je profesionalna sa najboljom ponudom u gradu i najvećim brojem zadovoljnih korisnika, klijenata koji su nam ukazali svoje poverenje i prodali nam svoj stari i polovan automobil. Ovakva ponuda otkup automobila u Beogradu se neodbije pogotovu kada je procena vrednosti vašeg automobila potpuno besplatna i najbolja. U sve ove tvrdnje možete se uveriti i pozvati nas ili popuniti online besplatnu procenu za vaš automobil koji želite brzo da nam prodate.