Otkup kombija

otkup polovnih kombijaOtkup kombija za 1h samo kod nas. Ukoliko želite brzo da prodate vaš kobi bilo koji model, marka, oblik karoserije to kod nas možete učiniti odmah jer mi smo agencija za otkup automobila samim tim i kobija. Bilo da je vaš kombi putnički, teretni, putnički sa prostorom za teret ili samo lako dostavno vozilo možete nam ga ponuditi pozivom na naš telefon i mi ćemo izvriti besplatnu procenu za vaš kombi.
Ako posedujete kombi vozilo koje ne zadovoljava vaše potrebe, skupo vam je za održavanje ili vam jednostavno više ne treba ponudite nam da ga otkupimo od vas. Bez obzira na tip i marku kombija mi smo uvek zainteresovani da ga kupimo. Nama nije bitno u kakvom je stanju vaš kombi, a ni starosti stanje istog.

Otkup polovnih kombi vozila

otkup kombi vozilaCenu formiramo na osnovu Nemačkog Eurotax kataloga i, naravno, na osnovu vizuelnog pregleda vozila. Takođe vrednost kombija određuje i trenutna ponuda i potražnja na tržištu za ponuđenu marku i model kombi vozila. Bez obzira na sve ovo znajte da smo mi uvek zainteresovani za saradnju i da ćemo vam ponuditi najbolju moguću otkupnu cenu u datom trenutku. Ne zaboravite da mi radimo za vas.
Procedura koju svaki naš klijent mora da ispoštuje uopšte nije komplikovana, to jest izuzetno je jednostavna. Posle vašeg poziva naš agent vam daje ponudu na osnovu osnovne procene i ako vam odgovara cena isti dolazi na vašu adresu, sklapa ugovor sa vama i isplaćuje dogovorenu svotu. Otkup je isključivo od vlasnika kombi vozila ili sa važećim ovlašćenjem uz obavezni kontakt sa vlasnikom i njegovim odobrenjem.
Ono što je najbitnije i zbog čega smo lideri u ovom poslu je što izuzetno brinemo za naše klijente, a to pokazujemo time što možete da nas pozovete u bilo koje doba sedam dana u nedelji i isplaćujemo odmah na ruke. Vi birate. Svi troškovi oko papirologije ili bilo kakve dokumentacije idu na naš račun i sve ćemo obaviti umesto vas.

Marke kombija koje otkupljujemo

Ukoliko ste zainteresovani možete nas kontaktirati na naš telefon 064/612-96-31 radi dogovora u vezi prodaje vašeg kombi vozila a mi ćemo se potruditi da otkup vašeg kombi vozla realizujemo u što kraćem roku.
Otkup kombija vršimo za sledeće marke kombi vozila:

  • Chevrolet
  • Citroen
  • Daewoo
  • Dacia
  • DAF
  • Fiat
  • Ford
  • GAZ, Isuzu, Kia, Mazda, Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Pinzgauer, Peugeot, Piaggio, Seat, Škoda, Suzuki, TAM, Toyota, Volkswagen, Zastava kao i sve ostale marke i modeli kombi vozila.

Otkup kombija u Beogradu

Otkup kombijaNaša agencija vrši otkup kombija u Beogradu u svim gradskim i prigradskim opštinama kao što su: Čukarica, Voždovac, Zvezdara, Stari Grad, Palilula, Vračar, Zemun, Novi Beograd, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Grocka.. Ukoliko živite u bilo kom gradu u Srbiji npr: Novi Sad, Subotica, Kikinda, Zrenjanin, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Užice, Smederevo.. kao i svi ostali gradovi u Srbiji. Bez obzira na stanje i godište vašeg kombija mi ćemo vam ponuditi najveću otkupnu cenu za kombi.