Otkup automobila Škoda

Vršimo otkup automobila Škoda, svih modela, godista u Srbiji i regionu. Dostupni smo u svakom trenutku i to u toku cele nedelje. Radimo otkup neispravnih ili oštecenih Škoda vozila. Pozovite nas. Predena kilometraža, godina proizvodnje ili neka vrsta kvara ne predstavljaju nikakav problem. Prilikom otkupa dajemo najbolju cenu. Ako auto nije u voznom stanju imamo i opciju otkup automobila na kilo i za reciklažu.

Otkup polovnih automobila Škoda

Naša mreža agenata pokriva sve vece gradove u Srbiji. Posle kontaktiranja naši saradnici do vas stižu u najkracem mogucem roku. Pogledajte u kojim su gradovima naši ljudi. Ono što je potrebno za pocetak je da nas pozovete i kažete nam koje vozilo imate i u kakvom je stanju. Otkup automobila Škoda u jednom 1h, danu. Sve zavisi od vase brzine i zakazivanja besplatne procene vase Škode. Celokupna procedura je pojednostavljena i cine je cetiri koraka. Saznajte proceduru otkupa automobila Škoda.više o proceduri koja je jednostavna i završava se za 1h.

Procedura otkupa automobila marke Škoda

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Škoda automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg starog Škoda automobila.


Vršimo otkup polovnih Škoda automobila i sa stranim tablicama. Bez ikakvih problema kupujemo auto u kakvom god da je stanju. Ukoliko imate firmu sa nekoliko ovih automobila znajte da otkupljujemo polovna Škoda vozila od pravnih lica. Procedura je brza i jednostavna za sva pravna lica. Posle kontakta sa našim agentom i potvrde da vam odgovara okvirna cena, dolazimo na lice mesta. Ukoliko su vaši automobili baš onakvi kakvi ste ih opisali korekcije cene nema. Postom vi fakturišete automobil, a mi vršimo prenos sredstava, to jest uplatu na vaš racun. U danu dobijate novac za otkup automobila Škoda u opciji otkup od pravnih lica-firme.
Sve troškovi od ugovora, do placanja poreza idu na naš racun. Naravno tu smo za svaki vid dogovora. Kod nas ne postoje skriveni troškovi, otkupnu cenu koju vam kažemo toliko cete na kraju i dobiti.
Otkupljujemo havarisane Škoda automobile. I ako je auto toliko oštecen da nije u voznom stanju imamo ne brinite jer rešenje i za to. Saradujemo sa profesionalnim šlep službama koje ce biti angažovane u tom slucaju. Troškovi ove usluge nece biti naplaceni.

Modeli Škoda vozila koje otkupljujemo

Otkup automobila Škoda vrsimo u skladu sa nasim katalogom za otkup polovnih Škoda automobila. Otkup automobila, vozila marke Škoda se vrsi za 1h sa najboljom otkupnom cenom u Srbiji. Pozovite ili postavite onilne upit za vasu Škodu.

Otkup automobila Škoda Fabia

Ovaj auto je doneo puno dobrih stvari domacem tržištu. Škoda Fabia je automobil sa više nego dobrim odnosom cene i kvaliteta, odlicna je u vožnji i nudi dosta prostora. Osim toga troškovi popravki i rezervnih delova za ovu marku i nisu toliko visoki dok je pouzdanost na mnogo višem nivou i od mnogih luksuznijih brendova. Pozovite nas jer mi radimo otkup polovnih automobila Škoda Fabia.

Otkup automobila Škoda Superb

Kada želite ozbiljnu limuzinu sa dosta prostora, a da vas ne košta previše, Škoda Superb je možda izbor za vas. Njena cena više odgovara jednom ozbiljnom porodicnom vozilu umesto direktorskom automobilu. Nije Mercedes, ali oni koji nisu razmaženi nece primetiti mnogo razlika. Vršimo otkup polovnih automobila Škoda Superb.

Otkup automobila Škoda Roomster

Za ovaj auto kažu da mu je cena jos uvek visoka, ali da je ovo je najbolji auto koji je Škoda napravila. Nije skup za održavanje, mali je potrosac, a veoma je komforan i može se pretvoriti u manje dostavno vozilo. Pozovite nas jer mi radimo otkup polovnih automobila Škoda Roomster.

Otkup automobila Škoda Yeti

Za ovaj auto kažu da je odlican za vožnju po gradu. Dovoljno je brz i okretan iako je malo veci nego drugi automobili. Nema nikakvih problema sa rupama ili vecim ivicnjacima, al iza ofroud vožnju ako nema pogon na sva 4 tocka nema smisla uzimati ga. Javite nam se jer mi vršimo otkup polovnih automobila Škoda Yeti.