Otkup automobila Alfa Romeo

Otkup automobila Alfa Romeo u Srbiji

Imate polovan Alfa Romeo automobil i pokušavate da ga prodate, ali vam ne ide. Tada je pravo vreme da nas pozovete za otkup automobila Alfa Romeo. Naša agencija je dugi niz godina prva po broju otkupljenih polovnih automobila ovog brenda. Otkupićemo vaš Alfa Romeo automobil bez obzira na stanje u kom se nalazi. Ili na godinu proizvodnje pa makar to bilo i početkom veka. Nas ne zanima da li je vaš auto udaren ili su neki delovi malo više propali, jer nam je cilj da i vi zaradite. Otkup automobila Alfa Romeo vrsimo od svih, vlasnika i ovlascenjih lica. Pozovite nas i uverite se da najbolje plaćamo vaš polovni Alfa Romeo automobil. Saznajte proceduru otkupa automobila Alfa Romeo. Ova procedura od svega četiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za najvise 1h.

Besplatna procena Alfa Romeo vozila

Procedura otkupa automobila marke Alfa Romeo

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Alfa Romeo automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkraćem roku stićiće vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogućnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg starog Alfa Romeo automobila.

Kako da prodate Alfa Romeo automobil?

otkup automobila alfa romeoOvo je jedna od najjednostavnijih procedura. Za otkup automobila Alfa Romeo marke sve možete završiti u jednom danu. Potrebno je da nas pozovete i opišete o kom modelu Alfa Romea je reč, da ga opišete i da objasnite gde se nalazite. Naši agenti, koji se nalaze u svim većim gradovima Srbije, dolaze do vas u najkraćem mogućem roku. Agenti će bez ikakve nadoknade doći do vas i proceniti vaš auto. Ponuđena otkupna cena biće garantovano veća nego kod ostalih firmi koje se bave ovim poslom. U većini slučajeva kompletan posao biće završen za oko sat vremena. Što se tiče potrebne dokumentacije nju mi sređujemo i plaćamo sve troškove u vezi sa njom. Međutim, treba znati da smo agencija koja apsolutno poštuje zakone i propise pa tako otkupljujemo vozila isključivo od vlasnika ili od osoba koja imaju ovlašćenje.

Otkup Alfa Romeo automobila od firme

Ukoliko imate firmu znajte da otkupljujemo Alfa Romeo vozila od firmi čak i ako su rashodovana ili na neki način oštećena. Pozovite nas ili popunite online upit za brzu okvirnu procenu. Vrlo brzo neko od naših agenata će vam odgovoriti ili vas pozvati i dati najbolju cenu. Onog trenutka kada se dogovorimo za cenu sve procedure prelaze na naš teren. Vi fakturišete automóvil, a mi uplaćujemo na račun. Za jedan dan završavamo posao jer smo se specijalozovali za otkup polovnih vozila od pravnih lica.
Čak i ako je auto sa stranim tablicama ne morate da brinete. I tada bez problema priskačemo u pomoć. Nama je bitno da i vi nešto zaradite pa tako otkupljujemo Alfa Romeo automobile za delove, reciklažu ili za carinjenje. Zavisi šta vi želite i šta je sve moguće uraditi. Otkup Alfa Romeo automobila je kod nas brz uz najvece otkupne cene u Srbiji.

Modeli Alfa Romeo automobila koje otkupljujemo

Alfa Romeo 146

Ovo je jedan od onih automobila koji devojke vole. Odličan je ako ste neoženjeni muškarac ili pak mlada poslovna žena. Međutim održavanje je skuplje. Auto ima kompleksniji trap suviše nežan za naše uslove u odnosu na druge marke. Zato je upravljanje i ponašanje u vožnji odlično. Ko vodi računa o rupama i visokim ivičnjacima neće imati mnogo problema. Osim toga ko hoće da gap roda mi smo najbolji izbor.

Alfa Romeo 156

Ovaj auto je veoma dobar izbor, jer za malo para dobijete lep auto sa dosta dobre opreme. Ima odličnu paletu motora, a preporučuju se ipak one jače varijante. Vešanje je glavni problem. Sledi elektronika, a ni motori se nisu pokazali kao najpouzdaniji na svetu.

Alfa Romeo 159

Za Alfa Romeo 159, barem što se tiče izgleda, nikako ne možete da kažete da vas ostavlja ravnodušnim. Veliki i lep auto koji može da služi i kao poslovni automóvil i kao brzo porodično vozilo u kojem se porodica oseća kao u svemirskom brodu. Najveći prijavljeni problema su sa elektronikom zbog koje možete ostati na sred puta. Zato sve proverite dobro.