Otkup automobila Jaguar

Otkup automobila Jaguar

Otkupljujemo sve vrste Jaguar automobila u bilo koje doba dana do ponoci i to u toku cele nedelje. Da li je vaš auto ispravan ili oštecen nije bitno pozovite nas jer vršimo otkup Jaguara. Godina proizvodnje, predena kilometraža ili pak neka vrsta kvara ne predstavljaju nikakav problem. Cak i ako je razbijena šofer šajbna, oštecena farba ili ima problem sa agregatima, motorom. Dajemo najbolju otkupnu cenu.
Vršimo otkup havarisanih Jaguar automobila. Cak i kada je auto toliko oštecen da nije u voznom stanju imamo rešenje i za to u okviru opcije otkup automobila na kilo i za reciklažu.. Saradujemo sa profesionalnom šlep službom koja ce biti angažovana u tom slucaju. Troškovi ove usluge vam nece biti naplaceni.
U skoro sakom gradu u Srbiji imamo agente saradnike koji ce do vas stici u što kražem roku. Pogledajte u kojim su gradovima naši saradnici. Ono što je potrebno za pocetak je da nas pozovete i kažete nam koje vozilo imate i u kakvom je stanju. Celokupna procedura je pojednostavljena i cine je cetiri koraka. Pogledajte više o proceduri za otkup automobila marke Jaguar u daljem tekstu. Pozovite nas i uverite se da najbolje placamo vaš polovni automobil. Saznajte proceduru otkupa automobila Jaguar. Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za najvise 1 do 2h.

Procedura otkupa automobila marke Jaguar

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Jaguar automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg vec starog Jaguar automobila.

Otkup svih vozila Jaguar

Radimo otkup polovnih automobila i sa stranim tablicama. Bez ikakvih problema cemo prihvatiti da kupimo auto u kakvom god da je stanju vaš stranac. Ukoliko ste pravno lice sa nekoliko ovih vozila ove marke znajte da otkupljujemo polovna Jaguar vozila od pravnih lica. Procedura je jednostavna. Posle kontakta sa našim agentom i potvrde da vam odgovara okvirna cena, dolazimokod vas. Ukoliko su vaši automobili baš onakvi kakvi ste ih opisali korekcije cene nema. Potom vi fakturišete automobil, a mi vršimo prenos sredstava, to jest uplatu na vaš racun. U roku od jednog dana dobijate novac za otkup automobila u opciji otkup od pravnih lica-firme.
Sve troškovi od ugovora, do placanja poreza idu na naš racun. Kod nas ne postoje skriveni troškovi, otkupnu cenu koju vam kažemo toliko cete na kraju i dobiti.

Modeli Jaguar vozila koja otkupljujemo

Otkup automobila jaguar XF

Ovoj luksuzni sedan naslednik je nekadašnjeg S-Type. To govori da je izuzetno zanimljiv bogatijoj klijenteli. Automobil je luksuzne kategorije i bez obzira da li je polovan ili nov, skup je. U njegovoj klasi su Audi A6, BMW serije 5 i Mercedes E klase. To sve govori. Pozovite nas jer otkupljujemo polovne automobile Jaguar XF.

Otkup automobila Jaguar X-Type

Auto koji izgledom podseca na ranije modele ove kompanije. Bez obzira na to što je najjeftiniji auto u Jaguarovoj paleti ovaj auto ostavlja bez daha u svakom pogledu. Dizajn, elegancija, luksuz, dobra tehnicka i tehnološka rešenja su stavke koje odlikuju svaki model ovog proizvodaca. Radimo otkup automobila Jaguar X Type

Otkup automobila Jaguar F-Type

Odlican sportski auto koji opušteno parira Poršeu ili BMW-u. Sobzirom na to da je kupe ovo je najmanji Jaguar, medutim kad mu se približite uopšte ne deluje malo. Enterijer super luksuzan, sportska sedišta, trokraki volan i kvalitet svih materjala na odlicnom nivou. Motori u svim verzijama su V6 konfiguracije osim najsnažnijeg od pet litara koji je V8. Ovakvih automobila kod nas na ulicama nema mnogo jer je užasno skup, a da ne pominjemo cene delova. Medutim, što kaže star narodna „sa ovim kolima kod devojaka gace same padaju“.

Otkup automobila Jaguar XJ

Auto u samom vrhu svetske elegancije i luksuza. U klasi je nemackih premium modela i veoma blizu maseratiju. Kao i prethodni model i ovaj je preterano skup i slabo viden kod nas. Zapravo, kod nas ga mogu voziti jedino oni ciji prihodi u porodici prelaze nekoliko miliona evra mesecno. Ako niste medu takvima ne razmišljajte o ovim kolima, a ako ih imate i hocete da ih prodate javite nam se jer mi vršimo otkup polovnih Jaguar automobila.