Otkup automobila Bmw

Otkupljujemo sve vrste BMW vozila u svakom trenutku i to u toku cele nedelje. Možete nas angažovati za otkup automobila BMW bez obzira na to da li je vaš auto ispravan ili oštećen. Pozovite nas odmah i zatražite besplatnu procenu vašeg BMW vozila. Pređena kilometraža, godina proizvodnje ili neka vrsta kvara ne predstavljaju nikakav problem. Vršimo otkup automobila BMW čak i ako je razbijena šofer šajbna, oštećena farba ili ima problem sa kočnicama. Kod nas možete dobiti korektnu otkupnu cenu za vaš polovan automobil. Ako auto nije u voznom stanju imamo i opciju otkup automobila na kilo i za reciklažu.

Usluga Otkup automobila BMW

Besplatna procena BMW vozila

Otkup automobila BMW lokacije i procedura

otkup automobila bmwU svim većim gradovima u Srbiji imamo agente saradnike koji će do vas stići u najkraćem mogućem roku. Pogledajte u kojim su gradovima naši saradnici. Ono što je potrebno za početak je da nas pozovete i kažete nam koje vozilo imate i u kakvom je stanju. Celokupna procedura je pojednostavljena i čine je četiri koraka. Saznajte više o proceduri za otkup automobila BMW. Pozovite nas i uverite se da najbolje plaćamo vaš polovni automobil. Saznajte proceduru otkupa automobila BMW. Ova procedura od svega četiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za najvise 1h.

Procedura otkupa automobila marke Bmw

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg BMW automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkraćem roku stićiće vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogućnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg starog, polovnog Bmw automobila.


Vršimo otkup polovnih BMW automobila i sa stranim tablicama. Bez ikakvih problema ćemo prihvatiti da kupimo auto u kakvom god da je stanju. Ukoliko imate firmu sa nekoliko ovih automobila znajte da otkupljujemo polovna BMW vozila od pravnih lica. Procedura je jednostavna bez obzira iako ste pravno lice. Posle kontakta sa našim agentom i potvrde da vam odgovara okvirna cena, dolazimo na lice mesta. Ukoliko su vaši automobili baš onakvi kakvi ste ih opisali korekcije cene nema. Postom vi fakturišete automóvil, a mi vršimo prenos sredstava, to jest uplatu na vaš račun. U danu dobijate novac za otkup automobila BMW u opciji otkup od pravnih lica-firme.
Sve troškovi od ugovora, do plaćanja poreza idu na naš račun. Kod nas ne postoje skriveni troškovi, otkupnu cenu koju vam kažemo toliko ćete na kraju i dobiti.

Imate havarisani BMW?

Vršimo otkup havarisanih BMW automobila sa lakšom i težom havarijom. Čak i kada je auto toliko oštećen da nije u voznom stanju imamo rešenje za vas. Sarađujemo sa profesionalnim šlep službama koje će biti angažovane u tom slučaju. Troškovi ove usluge neće biti naplaćeni.

Modeli BMW vozila koje otkupljujemo

BMW serija 3, 5 i 7

Otkupljujemo sve BMW automobile iz serije 3, 5 i 7. Ovo su toliko dobra vozila da je nepotrebno pominjati njihov kvalitet. Motori su im u svim varijantama. Od benzinskih i dizel motora do pojedinih u eksperimentalnoj varijanti. Ovi eksperimentalni, iz serije 7, poklonjeni su pre nekoliko godina nekolicini članova Evropskog Parlamenta. Poenta je bila da se vodeći evropski političari uvere u to koliko su vozila sa ovim agregatima dobra osim što ne zagađuju životnu sredinu.

BMW x5 i x6

Ove dve varijante BMW džipova ostavljaju bez daha. Iako ih nema baš puno na našim ulicama ipak vršimo otkup automobila BMW serije x5 i x6. Oba modela su velika stim što je x6 napravljen da pleni svojim skupim i sajber dizajnom. Ovi automobili nisu jeftini i imaju gomilu elektronske opreme pa je u njima kao u avionu.

BMW x1, x3 i x4

Za razliku od prethodno pomenutih ovi modeli su manji po veličini, ali zato nikako ne zaostaju po kvalitetu i ceni. Otkup vozila BMW x1, x3 i x4 je nova opcija koja je tu da pomogne ljudima koji žele da prodaju svoj automobil iako je još uvek koliko toliko nov.

BMW vozila serija z

Otkup BMW vozila serija z specijalizovan je za jednu od najsportskijih varijanti automobila iz celokupne BMW game proizvoda. Ovi automobili su brzi, skupi, magnet za devojke i kao takvi odlični za muškarce koji proživljavaju drugu mladost. Naravno i devojke ih vole, a naročito one sa bogatim muževima.