Otkup automobila Ford

Otkup automobila Ford svih modela

Vršimo otkup automobila Ford svih modela, bez obzira na kilometražu. Svih sedam dana u nedelji, tokom cele godine. Dolazimo gde god da se nalazite jer imamo agente, sardnike u skoro svakom gradu u Srbiji. Ovde pogledajte da li se i u vašem gradu nalaze naši saradnici. Ako ih nema nije problem samo nas kontaktirajte i napravicemo najbolju ponudu za vas. Usluga otkup automobila Ford vam daje mogucnost da vaš auto prodate za 1h. Pozovite nas i uverite se da najbolje placamo vaš polovni automobil. Saznajte proceduru otkupa automobila Ford. Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za najvise 1 do 2h.

Besplatna procena Ford vozila
  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Ford automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg vec starog Ford automobila.

[/hypotext]

Najbrža usluga otkup Ford auta

otkup automobila fordZavršavamo posao u roku od sat vremena od trenutka kada postignemo okvirni dogovor putem telefona ili elektronskog upita za vozila, koji se nalazi na našem sajtu. Ukoliko je stanje na terenu isto ili slicno onome kako ste nam javili ponudena cena se ne menja ili može doci do vrlo male korekcije.

Papirologija za Ford je naša briga

Prilikom otkupa polovnih Ford automobila sva prateca dokumentacija ide na naš racun i mi je završavamo. Bilo da imate firmu pa nam kao pravno lice prodajete vozilo ili kao fizicko lice procedura je krajnje jednostavna. Informišite se na vreme o proceduri otkupa polovnih automobila Ford.
Vršimo otkup havarisanih i slupanih Ford vozila. Ukoliko je auto toliko oštecen da nije u voznom stanju dolazimo do vas sa profesionalnom šlep službom sa kojom saradujemo. Pored navedenih nudimo i sledece vrste usluga:
• Otkup kombi vozila
• Otkup polovnih automobile za delove i za reciklažu
• Otkup automobile na kilo
• Otkup taxi vozila ford
• Otkup automobile sa stranim tablicama
• Otkup rashodovanih vozila
• Otkup automobila od pravnih lica
(klikom na link pogledajte detalje ovih usluga)

Modeli Ford automobila koje otkupljujemo

Otkup automobila Ford focus

ford-otkup-automobilaAutomobil koji ne košta puno a nudi dobar kvalitet skoro svega. Do sada nije bilo ozbiljnih pritužbi na ovaj model. Dovoljno je prostran unutra, udoban, materjali su sasvim pristojni, a i velicina gepeka je zadovoljavajuca. Motori su solidni i izdržljivi, delovi i popravke nisu skupe jer na svakom koraku ima ovih vozila. Otkup polovnih automobila Ford focus preporucuje kupovinu ovog auta.

Otkup automobila Ford fiesta

Auto koji sasvim dobro služi u gradu i van njega. Kažu da je odnos cene i kvaliteta na pravom mestu. Zanimljiv je i muškarcima i ženama. Kvalitet materjala u unutrašnjosti je dobar, a ceo auto je i jako dobro dizajniran. Pozovite nas jer vršimo otkup polovnih automobila Ford fiesta.

Otkup automobila Ford mondeo

Ovo je vec ozbiljniji auto na našim ulicama. Noviji modeli, ali i stariji, su veci i bolje opremljeniji od drugih. Motori su kvalitetni, a najbolje su se pokazali oni na dizel. Pozovite nas jer mi radimo otkup polovnih automobila Ford mondeo.