Otkup automobila Subaru

Otkupljujemo polovna vozila marke Subaru bez obzira na stanje u kom se nalaze, predenu kilometražu ili godište. Imamo najbolju otkupnu cenu i najbržu uslugu otkupa u Srbiji, a i šire. Radno vreme je od 8h ujutru do ponoci svakog dana u nedelji tokom cele godine, a agenti saradnici se nalaze u skoro svim gradovima u zemlji. Pozovite nas i uverite se koliko smo brzi i profesionalni. Kod nas za samo jedan sat možete završiti sve poslove otkupa. Ovde pogledajte proceduru koju smo uprostili u samo 4 koraka. Kliknite na proceduru otkupa automobila Subaru. Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za 1 dan.

Procedura otkupa automobila marke Subaru

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Subaru automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg starog Subaru automobila.


Ukoliko ste pravno lice i posedujete nekoliko ovih vozila znajte da vršimo otkup polovnih Subaru automobila od firme. Procedura je sasvim uprošcena. Posle telefonskog ili elektronskog kontakta sa našim agentom i potvrde da vam odgovara okvirna cena, naši saradnici dolaze kod vas. Ukoliko su vaši automobili baš onakvi kakvi ste ih opisali korekcije cene nema. Potom vi, kao pravno lice, fakturišete automobil, a mi vršimo prenos sredstava, to jest uplacujemo novac na vaš racun. U istom danu dobijate novac za otkup Subaru automobila u opciji otkup od pravnih lica-firme. Vršimo otkup polovnih Subaru automobila sa stranim tablicama. Otkupljujemo automobile sa oštecenom limarijom, polupanim farovima ili sa nekim drugim kvarom.
U vecini slucajeva naši ljudi su na manje od 10-20 kilometara od osobe koja želi da proda auto. Saznajte u kojim gradovima imamo saradnike i koliko su vam blizu. Otkup polovnih vozila na kilo vršimo samo u Beogradu.
Otkup automobila Subaru radimo samo od vlasnika ili ovlašcenog lica koje poseduje overenu punomoc. Takode smo tu i ako ste nasledili automobil ili na bilo koji drugi legalan nacin došli do njega. Propratna pravna papirologija se podrazumeva i te troškove mi snosimo.
Pored navedenih nudimo i sledece vrste usluga:
Otkup taxi vozila
Otkup polovnih automobila za delove i za reciklažu
Otkup automobila sa stranim tablicama
Otkup rashodovanih vozila
(klikom na link pogledajte detalje ovih usluga)

Modeli Subaru automobila koje otkupljujemo

Kad smo kod cuvenog Japanskog auto giganta i proizvodaca daleko cuvenih, pouzdanih Suv i Džip vozila. Možemo se pohvaliti da vam za sigurno nudimo najvišlju otkupnu cenu za vaš polovan Subaru. Isplata se naravno podrazumeva moze biti u kešu, na racun na vama je da nas pozovete i zakažete otkup. Otkup automobila Subaru vršimo bez obzira na model, godište vašeg Subarua…

Otkup automobila Subaru Impreza

Iako je malo drugaciji od vozila na koja smo navikli kada je rec o japanskim kolima ovo je veoma kvalitetan automobil. Pogon na sva cetiri tocka je tradicionalan kao i velika ponuda karavana i bokser motora. Sobzirom na to da je Impreza poznata po svojim trkackim performansama to ne znaci da je svaka takva. Pozovite nas jer mi vršimo otkup polovnih automobila Subaru Impreza.

Otkup automobila Subaru Forester

Ovaj povecani karavan je praktican porodicni auto sa kojim možete i na seoske blatnjave puteve, a ne samo na asvalt. Prilicno prostran unutra sa velikim gepekom, jednostavnim komandama ovaj auto je udoban za vožnju. Ono što nikako ne ide u prilog u vezi sa ovim autom jeste to što je dizajnerski siromašan to jest nije baš lep i zato ga izbegavaju. Radimo otkup polovnih automobila Subaru Forester.

Otkup automobila Subaru Legacy

Auto je kombinacija brzine i udobnosti. Motor je tih, u kabini se ne cuje ništa, a u krivinama je odlican. Izgleda veoma elegantno, barem noviji modeli, ali bez obzira na sve za njega se nikako ne može reci da je tipican gradski auto. Materjali u kabini su kvalitetni, a i potrošnja je niska za tako veliki auto. Odlican je kao porodicni automobil, amože i kao poslovno vozilo. Mi vršimo otkup polovnih automobila Subaru Legacy.

Otkup automobila Subaru Trezia

Najmanji Subaru u ponudi. Tipican gradski auto. Kao i svaki Subaru ni ovaj nije baš nešto lep, gledano iz dizajnerskog ugla, ali je zato veoma efikasan i funkcionalan. Kabina je jako dobra i prilicno prostrana za manji auto, a materjali su veoma kvalitetni. Auto je živahan i okretan, a i preglednost iz njega je odlicna. Medutim kod nas nije narocito popularan. Vršimo otkup polovnih automobila Subaru Trezia.