Otkup automobila Šabac

otkup automobila sabacOtkup polovnih automobila i vozila Šabac

Mi vršimo otkup polovnih automobila i vozila Šabac i okolina,uz nas dobijate najviše jer smo lideri u otkupu vozila u čitavoj Srbiji. Vršimo otkup vozila isključivo od vlasnika ili sa overenim ovlašćenjem, kupoprodajnim ugovorom. Potrebno je da nas pozovete na naš broj telefona 064/612-96-31 i kažete nam koji auto nam nudite. Otkupna cena zavisi od marke automobila ,godista,opšteg stanja vašeg automobila i na osnovu tih informacija dogovaramo otkupnu cenu vašeg automobila i ukoliko dogovorimo cenu u najkraćem roku doći će naš predstavnik i isplatiti vas i uraditi ugovor o kupoprodaji automobila. Naša usluga vam omogućava trenutnu realizaciju i isplatu u istom danu što bukvalno znači da možete biti isplaćeni u roku od 1-2h od momenta vašeg poziva. Otkup polovnih automobila i vozila Šabac je jedinsvena usluga od potpuno besplatne procene i otkupa automobila,isplate u kešu ili preko računa.

Marke automobila za otkup u Šapcu

Marke automobila, vozila koja su atraktivna u otkupu su: Audi, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Daewoo, Dacia, Ford, Fiat,Hyndai, Honda, Jeep, Jaguar, Kia, Land Rover, Lancia, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel,Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Subaru, Saab, Toyota, Volkswagen, Volvo, Zastava… Kao i sve ostale popularne marke i modeli automobila. Otkupljujemo sve modele bez obzira na godište, stanje i izgled vašeg automobila za otkup. Uvek možete računati na otkup svih marke automobila za otkup u Šapcu uz nas dobijate najviše za vašu marku automobila.

Otkupljujemo automobile u svim okolnim mestima

Dobro poznata usluga za otkup automobila koja već godinama svojim klijentima širom Srbije nudi najbolju uslugu, rasprostranjena je ne samo po čitavom Šapcu i okolini (Bair, Kasarske Livade, Jevremovac, Donji Šor, Kamičak, Kamenjak, Letnjikovac, Preki Šor, Pocerski Pričinović, Jelenča, Mišar, Gornja Vranjska,Majur,…) i (Bela Reka, Lipolist, Slepčevič, Štitar, Zminjak, Desić,…) već i čitav okrug čiji je ovo centar.
Otkup automobila vršimo u čitavom Mačvanskom okrugu:Opština Šabac, Loznica, Bogatic, Vladimirci, Koceljeva, Mali Zvornik, Krupanj, Ljubovija.
Pozovite nas, dolazimo da otkupimo Vaš automobil po najboljoj ceni!

Pozovite nas isplata ODMAH, Proverite naše otkupne cene koje su 100% realno najviše u vašem okrugu.