Land Rover Range Rover Sport 2.7se 2005-2013

land-rover-range-rover-sport

Prestavljamo vam naša iskustva o džipu, suv vozilu Land Rover Range Rover Sport 2.7se serije koja se proizvodila od 2005 godine do 2013 godine, ovo iskustvo važi za ovaj model sa agregatom od 2.7L sa oznakom SE.

Vrline Land Rover Range Rover Sport 2.7se 2005-2013

Ako vam treba džip brutalnog izgleda na pravom ste putu ukoliko vam se sviđa Land Rover Range Rover Sport. Naš model sa fotografija poseduje motor od 2.7L sa pogonskim dizel gorivom. Ukoliko ga želite kupiti nećete pogrešiti jer sa ovim vozilom koje može biti Džip i Suv automobil, nećete pogrešiti. Sa Land Rover Range Rover Sport 2.7 litara dobijate puno snage da bez problema dođete na bilo koje mesto bez obzira da li do tamo ima puteva. Udobnost, konfor, bezbednost na visokom nivou.

Mane ili nedostaci Land Rover Range Rover Sport 2.7se 2005-2013

Velika potrošnja i skupa registracija ne predstavlja nikakav problem ljubiteljima ovog automobila. Ko može izdvoji od 14.000€ zavisno od godišta, modela, opreme, stanja može i da plati registarciju 1000€ godišnje. Naravno ni za servis, održavanje nećete proći sa malo novca. Za dobre gume je potrebno caa 1000€. Pa vi odlučite šta su mane ili vrline ovog vozila.

Land Rover sa modelom Rang Rover Sport 2.7 e je svakako model automobila koji bi svaki pravi ljubitelj četvorotočkaša želeo da vidi u svojoj garaži. Pre svega vrhunskih performansi, ovaj automobile vam garantuje udobnu i bezbednu vožnju, a sam proizvođač vam svojim imenom i autoritetom garantuje jedinstven kvalitet. Zbog svega navedenog nije ni čudo zbog čega je ovaj model automobile visoko na ceni na tržištu polovnih automobila.
Pre svega ovaj automobil je namenjen mušterijama koje uvek u svakom trenutku žele da se pohvale svojim automobilom. Land Rover Rang Rover Sport je tako dizajniran, da prosto mami poglede ljudi gde god da se pojavi, a posebno se to dešava na srpskim ulicama i putevima, jer je ovakvog lepotana jednostavno nemoguće ne primetiti u moru drugih automobile sasvim običnog izgleda. Njegov moćan izgled, upotpunjuju zaista moćne karakteristike, pa nije ni čudo što i nekoliko godina nakon proizvodnje, i dalje drži visoku cenu.
Što se tiče same unutrašnjosti automobila, ni o njoj nećemo trošiti mnogo reči. Pre svega, kvalitet unutrašnje izrade je jako visok, vozaču, al i putnicima u automobilu se garantuje visok komfor tokom vožnje, tako da zaista možete uživati u njoj. Takođe, i ogroman izbor dodatne opreme, i to u osnovnom paketu doprinosi sjajnom osećaju, pa ćete svakako biti zadovoljni odnosnom uloženog novca i ono što za njega dobijate.
Ovaj automobil pripada grupi džip ili SUV modela, i kao takav namenjen je putovanjima čak in a nešto nepristupačnije predele. Dolazi sa nekoliko različitih verzija motora, a ovo na slici je model Land Rover Rang Rover Sport sa 2.7 litarskim motorom, i dizajniran je tako da se možete dovesti na koje god mesto da ste zamislili bez ikakvih problema. Ipak, da ne bude nikakve zabune, ono što vam proizvođač garantuje je bezbednost i komfor na visokom nivou, lak i tokom ekstremnih vožnji.
Jedina uslovno rečeno mana Land Rover Rang Rover Sport modela je njegova cena. Kao što smo već napomenuli, ovaj model drži izuzetno visoku cenu, koja je istina i karaktersitična za modele koji su ili pretenduju da budu SUV modeli, ali je zbog kvaliteta izrade i tradicije proizvođača ona čak i nešto viša. Ipak, ovaj automobile je namenjen ljudima koji i imaju novca dag a održavaju, pa zbog toga cena registracije u Srbiji prelazi cifru od 1000 evra. Takođe, ni servis ovog vozila nije uopšte jeftin, a svakako da je na svakom kupcu pojedinačno da se odluči da li je to vredno posedovanja ovog automobila ili ne.
Ukoliko vam je potreban novac za kupovinu ovog automobila, naša agencija vam može pomoći tako što će otkupiti vaš stari automobil, i to po izuzetno pristojnoj ceni, kako bi ste imali dovoljno novca za kupovinu baš ovog modela. Nudimo vam otkup džipova i suv vozila uz najbolje otkupne cene u svim gradovima Srbije.