Audi A3 2003-2008 god 1.6 Benzin

audi a3

Prestavljamo vam naša iskustva o modelu Audi A3 u seriji koja se proizvodila od 2003 godine do 2008 godine, ovo iskustvo važi samo za benzince i to 1.6.

Vrline Audi 2003 – 2008 godište 1.6 benzin

Solidan mali gradski auto, lep odziv motora i upravljača i ako je benzinac, dobar u krivinama, velika vrata gepeka, lepa unutrašnjost i spoljašnjost, atraktivan.

Mane Audi 2003 – 2008 godište 1.6 benzin

Nije baš udoban, tvrd je, dosta je bučan u kabini, pogotovo pri vecim brzinama, troje vrata, tesko se ulazi pozadi,        veliki potrosac, malo mesta na zadnjoj klupi, najvise za max 4 osobe prosecne tezine, nije za duza putovanja..

Audi A3 2003-2008 je još jedan vanvremenski modela automobila, koji je svoju popularnost doživeo pre svega zbog kvaliteta izrade, udobnosti, i svega ostalog što pruža svojim zadovoljnim mušterijama. Ipak, i ovaj kao i svi ostali automobili ima svoje prednosti i mane, koje ćemo predstaviti u ovom tekstu.

Ovaj model automobila je izuzetno popularan u Srbiji, pa se vrlo često može videti na našim putevima. Dolazi u nekoliko različitih verzija, a čini se da su sve one jako popularne u Srbiji, pre  svega jer iza njih stoji brend Audija, koji sam po sebi garantuje kvalitet. Kao i ostali modeli ovog proizvođača i Audi A3 je luksuzni model automobila, namenjen kupcima više klase, koji imaju dovoljno novca da izdvoje za ovog lepotana.

Pre svega moramo istaći da je glavni kvalitet Audi A3 automobila kvalitet izrade, koji je jednostavno besprekoran, i vanvremenski dizajn, koji je izuzetno popularan. Sama unutrašnjost automobila je izrađena od kvalitetnog materijala, što tokom vožnje i vozaču, ali i putnicima u automobilu daje sjajan osećaj tokom vožnje. Osim kvaliteta izrade, bogat je dodatnom opremom, što će sasvim sigurno oduševiti svakog vlasnika ovog automobila, a posebnu pažnju kompanija je obratila na bebedonosne karakteristike, tako da se Audi A3 smatra jednim od bezbednijih automobila.

Ipak, Audi A3 2003-2008 ima i nekoliko veoma ozbiljnih mana, na koje kupci jednostavno moraju da obrate pažnju tokom kupovine ovog automobila. Pre svega, problem sa prednjom osovinom koja je dosta slaba i sklona oštećenjima, tako da morate paziti na kvalitet puteva na kojima vozite svoj automobil. Osim toga, ukoliko kupujete ovo vozilo sa TDI motorom, imaćete problem sa veoma glasnim i neartikulisanim motorom, koji jednostavno ne ide uz ovakav model automobila.

Osim ovih problema korisnici se žale i na problem sa pumpom za gorivo, a ukoliko posedujete četvorocilindrični benzinski motor, imaćete problem sa slabom vučom. Takođe, nisu nepoznati ni problemi ni sa ispusnim sistemom, kao ni sa prednjim diskovima, klima uređajem u automobilu, a zubčasti remen je posebno osetljiv.

Audi A3 sa 1.6 benzinskim motorom je odlican i izdrzljiv ali ukoliko ga koristite samo za gradsku voznju imacete veliku potrosnju koju mozete resiti tako sto cete ugraditi tng uredjaj.  Audi A3 ima i noviji model sa motorom od 1.6 litara koji poseduje turbinu-turbo punjac. Najmenjen je vozacima koji vole da stiskaju papucicu za gas i da uzivaju u sportskoj voznji, Naravno gde je takva voznja moguca i bezbedna za vas i ostale ucesnike.

Možda i najveći problem na tržištu polovnih automobilau Srbiji sa ovim automobilom je to što posle dosta vremena korišćenja on i dalje drži cenu visoko, što u samom startu odbija ljude. Za manje pare možete naći sličan automobil iste klase samo drugog proizvođača.

Kod same kupovine automobila, naša agencija će vam pomoći da prikupite novac tako što ćemo otkupiti vaš stari automobil, i na taj način vam dati dodatni novac kako bi ste mogli kupiti baš ovaj Audi A3 2003-2008.

2 Comments on "Audi A3 2003-2008 god 1.6 Benzin"

  1. Htio sa da pitam na 70 kilometara mi trosi 0.5 vode sta moze to da bude?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*