Otkup automobila Vračar

U roku od samo nekoliko desetina minuta radimo otkup svih vrsta automobila sa područija opštine Vračar. Zavisno od vašeg vremenskog poziva u danu zavisi i sam tok otkupa automobila. Kao jedna od centralnih gradskih opština na njoj ima veliki broj automobila koji su, što se kaže, zreli za prodaju uz odličnu uslugu otkupa automboila. U tom slučaju mi nastupamo i naš iskusni tim zaposlenih koji za svega nekoliko minuta može da stigne do vas. Proverite zažto baš mi i naša usluga otkup automobila Vračar.

Procedura otkup automobila Vračar

Celokupna procedura otkupa je maksimalno uprošćena i svodi se na to da nas vi pozovete, dobijete okvirnu cenu, naši agenti dođu i besplatno procene vaš automobil i vi uzmete novac. Isplata je odmah u kešu ili preko vašeg računa vi birate.
Otkupljujemo sve polovne automobile sa Vračara koji su sa stranim tablicama. Bez problema ćemo prihvatiti da kupimo auto i ako ima oštećenja na farbi, napuklu šoferšajbnu ili neki drugi kvar. Ukoliko imate firmu sa nekoliko ovih automobila znajte da vršimo otkup polovnih vozila od pravnih lica. Procedura je jednostavna. Posle kontakta sa našim agentom i potvrde da vam odgovara okvirna cena, naši procenitelji dolaze na dogovorenu adresu. Ukoliko su vaši automobili baš onakvi kakvi ste ih opisali korekcije cene nema. Postom vi fakturišete automobil, a mi vršimo prenos sredstava, to jest uplaćujemo novac na vaš račun. U istom danu dobijate novac za otkup automobila na opštini Vračar u opciji otkup od pravnih lica-firme. U svega par koraka saznajte proceduru za otkup automobila na Vračaru.
Pročitajte proceduru otkupa automobila Vračar. Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava u toku dana.

Procedura otkupa automobila

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg automobila.
  2. Od našeg procenitelja ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg vec starog automobila.

Otkup vozila Vračar

Bez obzira na to koliko je auto prešao ili ko je sve i šta je sve preveženo u njemu mi radimo otkup vozila na opštini Vračar. Ako se desi da je polovno taksi vozilo oštećeno ili nije ispravno nemojte da brinete. Mi posedujemo našu šlep službu i potpuno besplatno ćemo prebaciti vaše vozilo na drugu lokaciju.
Vršimo otkup automobila svakim radnim danom i vikendima u toku cele godine. Bez obzira na praznike. Naravno u skladu sa radnim vremenom notora za overu ovlašćenje i kupoprodajnih ugovora. Imamo saradnike u svim delovima Beograda, a posebno na Vračaru i u najkraćem vremenskom roku dolazimo na dovovoreno mesto. Sav posao otkupa automobila, čak i u najkomplikovanijim situacijama, možemo da završimo za najviše jedan radni dan.
Pozovite nas i uverite se u to koliko smo dobri i zašto nam je toliko ljudi poklonilo svoje poverenje.