Otkup automobila Subotica

otkup automobila suboticaOtkup polovnih automobila i vozila Subotica

Otkup automobila Subotica i okolina. Ako imate polovano ili novo vozilo (automobil) i želite brzo da ga prodate po našim otkupnim cenama koje su konkurentne na pravom ste mestu. Dovoljno je samo da pozovete dobro poznat broj telefona 064/612-96-31 i ukoliko se dogovorimo oko otkupne cene za vaš automobil (vozilo) u najkraćem roku će doći naš predstavnik iz Subotice i isplatiti ugovorenu otkupnu cenu za vase vozilo i uraditi kupoprodajni ugovor na naše ime. Prilikom procene vašeg vozila utiču svi faktori kao na primer: Pređeni broj kilometara, boja, stanje limarije, godiste proizvodnje, motor… Otkupljujemo sve marke automobila u Subotici bez obzira na namenu karoserije. Ukoliko posedujete kamion, kombi, motorcikl, skuter, auto tu smo za vas.
Neke od marki automobila koje su aktuelne za otkup su: Audi, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Daewoo, Ford, Fiat, Hyndai, Honda, Isuzu, Jeep, Jaguar, Kia, Land Rover, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel,Peugeot, Renault, Seat, Saab, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Zastava…

Otkup automobila Subotica i okolina isplata ODMAH, konkurentne cene, Proverite, pozovite nas!

Subotica se nalazi u blizini granice sa Mađarkom i jedna je od opština Severnobačkog okruga, ali i najveća pa zbog toga kada kažemo otkup automobila Subotica mislimo i na još dve opštine ovog okruga:Bačka Topola i Mali Iđoš. To su mali gradovi, ali otkupljijemo automobile i na njihovom području.
Subotičku opštinu sačinjavaju naselja: Bikovo, Bački Vinogradi, Novi Žednik, Stari Žednik, Đurđin, Ljutovo, Kelebija, Donji Tavankut, Gornji Tavankut, Mala Bosna,Šupljak, Čantavir, Višnjevac, Bačko Dušanovo, Bajmok, Palić, Mišićevo,…
Pored gradskih naselja Bačke topole, otkup vršimo i u okolnim seoskim naseljima:Bajša, Stara Moravica, Novo Orahovo, Gunaroš, Pačir i Gornja Rogatica.
U Malom Iđošu naseljena mesta su: Lovćenac, Mali Iđoš i Feketić.
Pozovite nas, mi ćemo doći i otkupiti Vaše strano, neispravno, havarisano, ili potpuno ispravno vozilo. Na vama je stvar odluke a mi smo tu uvek dostupni za brz otkup automobila u Subotici.