Otkup automobila Novi Beograd

Vršimo otkup automobila na opštini Novi Beograd svakim radnim danom i vikendima u toku cele godine. Bez obzira na to gde se nalazite i koji su praznici mi otkupljujemo sve marke vozila. Imamo saradnike na nekoliko ključnih mesta na Novom Beogradu i u najkraćem mogućem roku dolazimo do vas.
Kakvi god da su vremenski uslovi naša ekipa agenata stiže do vas i rešava sve nedoumice. Nudimo vam najveće otkupne cene. Ukoliko vam je auto neispravan nije nikakav problema. Vršimo otkup polovnih vozila čak i ako su oštećena. Kompletna procedura je toliko uprošćena i sastoji se od par koraka. Saznajte više o proceduri usluge otkup automobila Novi Beograd. Ovde možete videti proceduru otkupa automobila na opštini Novi Beograd. Ova procedura od svega 4 koraka je veoma jednostavna koja se završava za jedan dan.

Procedura otkupa automobila svih marki Novi Beograd

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg automobila.
  2. Od našeg procenitelja ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg vec starog polovnog automobila.

Otkup oštećenih i havarisanih vozila Novi Beograd

Ovi koraci u postupku otkupa se ne menjaju ni u slučajevima kada imate vozilo koje je defektno ili toliko oštećeno da nije u voznom stanju. Otkupljujemo automobile koji su učestvovali u sudarima iako su im pojedini delovi slupani ili apsolutno nepopravljivi. U takvim slučajevima angažujemo profesionalnu šlep službu i tu uslugu nenaplaćujemo dodatno. Ukoliko posedujete terenski automobil informišite se o otkupu džipova i suv vozila koji takođe radimo.
Imamo opciju otkup automobila od pravnih lica bez obzira da li ste u PDV-u. U toj varijanti potpuno profesionalno i isključivo legalno pristupamo poslu i spremni smo da otkupimo i više vozila u paketu. Potrebno je da nam elektronski (na upit koji se nalazi na sajtu) pošaljete podatke o vašim vozilima i dobijate okvirnu ponudu. Ako su podaci bili tačni ili se malo razlikuju novčana ponuda ostaje ista ili slicna. Vasa firma izdaje fakturu za automobile, a mi preko nase firme uplaćujemo novac na račun pravnog lica. Sav posao je gotov za jedan dan, sve zavisi od vas!

Otkup vozila Novi Beograd

Otkup automobila Novi Beograd bavi se i otkupom vozila sa lizinga, uz potpuno preuzimanje vaseg duga ili isplatu u celosti. U tom slučaju nam jednostavno prodate auto, a naša agencija nastavlja da plaća rate lizing kompaniji dok vama isplacujemo dogovoren iznos. Ceo posao se završava u najkraćem mogućem roku i oslobađa vas svih obaveza i dodatnih troškova.
Pored navedenih otkup automobila Novi Beograd nudi i sledeće vrste usluga kao sto je otkup kombija ili kombi vozila svih kategorija. Besplatna procena i najveca otkupna cena je zagarantovana sa isplatom u istom danu. Očekujemo vas svim radnim i neradnim danima tokom cele godine. Proverite zasto imamo najveci broj zadovoljnih korisnika za uslugu otkup polovnih automobila.