Otkup automobila Grocka

Otkupljujemo sve vrste polovnih automobila na opštini Grocka. Kod nas odmah završavate posao i dobijate novac prilikom otkup automobila Grocka. Dolazimo u bilo koje doba dana do ponoći i to u toku cele nedelje. Bez obzira na to da li je vaš auto ispravan ili oštećen. Pozovite nas jer možete lako da prodate vaš auto na opštini Grocka. vršimo
Godina proizvodnje, pređena kilometraža ili pak neka vrsta kvara ne predstavljaju nikakav problem. Čak i ako je razbijeno staklo, retrovizor, oguljena farba ili ima problem sa krivim diskovima. Dajemo najbolju ponudu, otkupnu cenu.
Vršimo otkup havarisanih automobila. Ukoliko je auto toliko oštećen da nije u voznom stanju imamo rešenje i za to u okviru opcije otkup automobila na kilo i za delove. Imamo dogovor sa šlep službom koja će biti angažovana u tom slučaju. Troškovi ove usluge vam neće biti naplaćeni.

Otkup automobila, vozila Grocka

U svim ključnim delovima Grocke imamo agente saradnike koji će do vas stići u što kraćem roku. Ono što je potrebno za početak je da nas pozovete i kažete nam koje auto imate i u kakvom je stanju. Celokupna procedura je pojednostavljena i čine je nekoliko jednostavnih koraka. Više o proceduri za otkup automobila Grocka. U nekoliko karaka proceduru otkupa automobila Grocka. Ova procedura od svega 4 koraka je veoma jednostavna koja se završava za najvise jedan dan.

Procedura otkupa automobila marke nebitne marke u Grockoj.

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg polovnog automobila.
  2. Od našeg čoveka za procenu ili na E-mail u najkracem roku sticice vam jedinstvena ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da istog časa izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg vec starog automobila uz nasšu uslugu.


Radimo otkup polovnih automobila sa domaćim tako i sa stranim tablicama. Bez ikakvih problema ćemo prihvatiti da otkupimo auto u kakvom god da je stanju vaš stranac. Ukoliko ste imate firmu i želite da zamenite vozni park tu smo. Procedura je jednostavna. Posle kontakta sa našim agentom i potvrde da vam odgovara okvirna cena, dolazimokod vas. Ukoliko su vaši automobili baš onakvi kakvi ste ih opisali korekcije cene nema. Potom vi fakturišete automobil, a mi vršimo prenos sredstava, to jest uplatu na vaš račun. U roku od jednog dana dobijate novac za otkup automobila u opciji otkup od pravnih lica-firme.
Sve troškovi od ugovora, do plaćanja poreza idu na naš račun. Kod nas ne postoje skriveni troškovi, otkupnu cenu koju vam kažemo toliko ćete na kraju i dobiti.
Osim ovoga, otkupljujemo oštećene ili slupane automobile sa lizinga.

Otkup auta na opštini Grocka

Bez obzira na stanje i marku vašeg auta možete biti sigurni da sa nama pravite posao oko prodaje vašeg automobila. Nudimo našu uslugu otkup auta sa najboljom cenom za vaš polovan auto. Pozovite nas još danas i zakažite otkup auta bez obzira na vašu lokaciju u Grockoj. Nudimo vam otkup kombi vozila, otkup kamiona, otkup traktora, otkup skutera na vašoj opštini jedini uslov je da ste vi vlasnik predmetnog vozila. Otkupljujemo sva vozila od pravnih i fizičkih lica bez obzira na stanje i marku. Možete biti sigurni da sa nama pravite pravi korak ka uspešnoj prodaji vašeg vozila. Očekujemo vas svih 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Pozovite nas ili popunite online upit i sve dalje mi završavamo.