Otkup automobila Fiat

Otkup automobila Fiat isplata odmah

Brzo i jednostavno vršimo otkup automobila Fiat. Preko nas uz našu uslugu sve završavate za 1 dan!  Nije bitno koje su godište ili imaju oštecenja. Radimo iskljucivo sa vlasnicima automobila ili ovlašcenog lica koje poseduje overenu punomoc. Takode smo tu i ako ste nasledili automobil ili na bilo koji drugi pravni nacin došli do njega. Prateca dokumentacija se podrazumeva i ide na naš racun.

Besplatna procena Fiat vozila

Otkup polovnih automobila Fiat u vašem gradu

otkup automobila fiatBez obzira na to gde se nalazite naši agenti dolaze do vas. Ukoliko se nalazite daleko od naseljenog mesta i imate vozilo koje nije u voznom stanju mi imamo profesionalnu šlep službu sa kojom saradujemo. Sve uslugu možemo izvršiti u roku od 1h za gotovo sve gradove u Srbiji. Pogledajte koje gradove pokriva naša usluga otkupa polovnih automobila Fiat. Pozovite nas i uverite se da najbolje placamo vaš polovni automobil. Saznajte proceduru otkupa automobila Fiat. Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za najvise 1-2h.

Procedura otkupa automobila marke Fiat

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg Fiat automobila.
  2. Od našeg agenta ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg vec starog, polovnog Fiat automobila.

Otkup havarisanih Fiat vozila

Otkupljujemo sve automobile koji su havarisani, slupani ili na bilo koji nacin ošteceni. Ukoliko je farba oljušcena ili neki delovi nedostaju mi cemo uraditi otkup. Ako je vaš auto toliko star ili uništen prodajte ga na kilo ili za delove.
Osim ovoga nudimo vam i sledece usluge:
• Otkup polovnih automobila od firme
• Otkup polovnih automobila za delove
• Otkup automobila za reciklažu
• Otkup automobila sa stranim tablicama
• Otkup polovnih taxi vozila
• Otkup kombija
( Klikom na link saznajte više o svakoj usluzi posebno )

Modeli Fiat automobila koje otkupljujemo

Otkup polovnih automobila Fiat Punto

O ovim kolima nemamo mnogo šta da dodamo jer je na našim ulicama prakticno zamenio Juga. Nije skup i delova za njega ima bukvalno na svakoj trafici i skoro svaki majstor ume da ga popravi. Pozovite nas jer vršimo otkup automobila Fiat Punto.

Otkup automobila Fiat Stilo

Fiat Stilo je vec ozbiljan automobil. Narocito je karavan varijanta pustila korenje na našem tržištu. Velika kolicina uvezenih Stila, pristupacna cena i dobar kvalitet ucinili su da posebno za njim polude taksisti. Pozovite nas za otkup polovnih vozila Fiat Stilo.

Otkup automobila Fiat Bravo

Bravo se još i ranijih godina pokazao kao provereni automobil. Iako nema mnogo prostora u njemu i nije baš poznat kao porodican auto, on je brz, okretan i veoma upravljiv. Ko voli ovakva kola eto rešenja za njega. Vršimo otkup polovnih vozila Fiat Bravo.

Otkup automobila Fiat Grande Punto

Ovaj auto sa obicnim, malim, Puntom ima samo ime. Potpuno drugaciji izgled, dizajn, motori i unutrašnjost govore da je u pitanju sasvim drugaciji automobil. Što se nas tice mi svakako vršimo otkup polovnih automobila Fiat Grande Punto.