Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark 2000-2010

alfa-romeo-147-autoiskustva

Predstavljamo vam naša auto-iskustva koja smo testirali kroz uslugu „otkup automobila“ Radi se o popularnom automobilu marke Alfa Romeo koji nosi oznaku 147 koji se proizvodila od 2000 godine do 2010 godine, ovo iskustvo važi za ovaj model automobila sa benzinskim agregatom od 1.6 litara.

Vrline Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark 2000-2010

Motori prelaze dosta kilometara bez otvaranja,atraktivna linija,jeftina u samom startu kupovine,mali potrošač,upravljiva,brza,dosta lep osećaj vožnje po krivinama,udoban,startan,lep enterijer,uloženo dobijeno za te pare je odlično za naše tržište s obzirom na konkurentne limuzine.

Mane Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark 2000-2010

Mekana za naše puteve,trapovi,poluosovine,plivajući zamajac,egr ventil,dizne,mali retrovizori,loša preglednost,elektronika,senzor radilice,malo mesta na zadnjoj klupi,mali ajnšlag,skupa za održavanje,kod svega navedenog treba uzeti u obzir da kod nas stižu uglavnom sa mnogo kilometara i havarisane.

Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark je pravi sportski automobil, namenjen pre svega mla]im osobama, koje su ljubitelji brzih automobila, ali i svakako ljudima sa nešto dubljim džepom jer je poznato koliko su automobili marke Alfa Romeo zapravo skupi na na tržištu. Ipak, za uloženi novac dobijate tačno ono što ste i želeli, tako da sa te strane možete biti potpuno zadovoljni.
Dakle Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark je sportski model automobila, sa nekoliko zaista sjajnih karakteristika koje su svojevremeno kada je ovaj automobil pušten u prodaju naišle na veliko odobravanje krajnjih kupaca. Pre svega svojim dizajnom oduševljava mlađe ljubitelje automobila, pa je jasno da su zapravo oni njihova ciljna grupa. Namenjen je laganoj gradskoj vožnji, ali se i pored toga može koristiti na kraćim putovanjima.
Ono što je glavna karakteristika Alfa Romeo 147 pod oznakom TS je svakako to što za uloženi novac možete dobiti kvalitetniji automobil, sa više dodatne opreme nego što je to slučaj kod konkurencije. Sama vožnja je izuzetno lagana i udobna, jer je čitav enterijer maksimalno prilagođen vozaču, pa ćete zaista uživati tokom vožnje ovim automobilom. Takođe, ovaj automobil karakterišu izuzetno snažni benzinski motori, pa sa te strane vozač može biti potpuno zadovoljan takođe.
Postoji i nekoliko mana Alfa Romeo 147 automobila, a prva se svakako odnosi na nešto visinu, koja zna da bude popriličan problem kod parkiranja, jer su branici spušteni pa vrlo lako i vrlo često dolazi do njihovih oštećenja. Naravno, ovo posebno zna da bude problematično, ako se ima u vidu cena modela Alfa Romeo 147 kao i cena njegovih delova. Ovaj luskuzni automobil jednostavno nije baš sasvim povoljan za remont, i zato se i preporučuje ljudima sa nešto dubljim džepom.
Što se tiče potrošnje, kod umerenje vožnje kroz grad ovaj automobil troši 9 litara, a kada je u pitanju brža vožnja zna svakako i da potroši više goriva nego što je to uobičajeno. Nema nekih većih problema u unutrašnjosti automobila, osim termostata i step motora koji znaju da naprave problem. Ipak, bićete zadovoljni njegovim generalnim stanjem, i činjenicom da majstora nećete morati često da posećujete.
Takođe, postoji model automobila sa petoro vrata, kao i sa troje. Kod modela Alfa Romeo 147 sa troje vrata jasno vam je da je otežan ulazak pozadi, jer je automobil nizak, i onda zaista zna nezgodan i ulazak da bude na zadnjem sedištu.
Sve u svemu, ko voli sportske automobile Alfa Romeo 147 je odlično rešenje, a ukoliko baš vi želite ovaj automobil naša agencija će vam pomoći da ga kupite, tako što ćemo otkupiti vaš stari automobil bez obzira o kom modelu se radi i u kakvom stanju se nalazi.

3 Comments on "Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark 2000-2010"

 1. Alfa Romeo 147 Twin Spark je najbolji automobil svih vremena…

 2. Pozdrav.

  Imam Alfa Romeo 147 1.9 JTDM
  U auto je ulozeno mnogo truda i para i auto trenutno ima 280ks. Zanima me da li bi mogli da procenite taj auto posto je na njemu trenutno pukao dihtung glave a ja vise nemam snage ni volje da tu glavu skidam.
  Inace na motoru je bila zamenjena glava, lezajevi na radilici, karike i jos mnogo drugih stvari. Mali i veliki servisi uradjeni tom prilikom.
  Na motoru se nalaze delovi od drugih automobila kako bi auto imao snagu.
  Voleo bi da pogledate auto i mozda uspemo da se dogovorimo. Ja auto sa ovim sto je pukao dihtung cenim oko 2300e pa me zanima vasa procena.

  Unapred Hvala

  • Postovani,
   Nazalost u taj auto je kako ste naveli ulozeno mnogo para i truda tskoda vam se neisplati prodaja a nama otkup. Nadam se da ste me razumeli. Hvala na poseti naseg web sajta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*