Otkup automobila Zvezdara

Radimo otkup svih vrsta automobila na teritoriji opštine Zvezdara bez obzira na stanje ili godište. Nebitan tip agregata i kubikaža u vašem automobilu za prodaju preko usluge otkup automobila Zvezdara. Nudimo najkvalitetniju uslugu u Beogradu i najbolju otkupnu cenu. Naša ekipa agenata je je dostupna smo svakog dana u nedelji tokom cele godine. Pozovite nas i uverite se koliko smo brzi i profesionalni. Kod nas najbrže možete završiti sve poslove otkupa. Ovde pogledajte proceduru koju smo uprostili u svega par koraka.
Vidite proceduru otkupa automobila na opštini Zvezdara. Ova procedura od svega par koraka je veoma jednostavna koja se završava za jedan dan.

Procedura otkupa automobila marke Zvezdara

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg automobila.
  2. Od našeg procenitelja ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna najbolja ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notara, u najbližoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg vec starog polovnog automobila.


U veliko broju slučajeva naši saradnici su su odmah slobodni i dolaze do vas u roku od pola sata. Otkup polovnih automobila na kilo takođe vršimo na opštini Zvezdara i to samo kompletna vozila. Otkup polovnih automobila Zvezdara vršimo od vlasnika ili osobe koja je ovlašćena to jest poseduje overenu punomoć kod notara. Tu smo i ako ste nasledili vaš automobil ili na neki drugi legalan način došli do njega. Sva prateća pravna papirologija se podrazumeva i te troškove mi snosimo. Ukoliko je automobil havarisan posedujemo profesionalnu šlep službu.

Otkup automobila sa stranim tablicama Zvezdara

Naravno ukoliko imate auto „stranac“ iz EU ili drugih stranih registarskih oznaka i živite na opštini Zvedara, takođe nas možete kontaktirati.
Ako je automobil uvezen iz neke od zemalja Evropske Unije ne poseduje domaće papire ne morate da brinete. Mi radimo otkup automobila sa stranim registarskim oznakama. Treba da nas pozovete i opišete o kakvom automobilu se radi, a mi ćemo vam ponuditi opciju koja vam najviše odgovara. Nije problem ni ukoliko je neki automobil udaren ili neispravan. Ukoliko je vozilo toliko havarisano imamo opciju otkup automobila na kilo, za delove i za reciklažu.
Specijalizovali smo se za otkup polovnih i rashodovanih automobila od firme. Na našem sajtu imate elektronski upit za automobile i u njemu možete ostaviti tražene podatke. Mi vam, na osnovu njih, pošaljemo novčanu ponudu. Praksa je pokazala da se odgovori klijenata uglavnom poklapaju sa stanjem vozila na terenu tako da ne dolazi do drastičnih promena ponuđene otkupne cene. Više otkupu stranaca na našoj web stranici otkup stranaca u Beogradu i Srbiji.

Pozovite nas zakažite besplatnu procenu vašeg automobila na opštini Zvezdara. Budite i vi jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih klijenata. Nudimo vam 100% realne otkupne cene sa isplatom u istom danu. Radimo svakog dana u nedelje od 8h do 22h.