Otkup automobila Čukarica

Mi otkupljujemo polovne automobile na teritoriji opštine Čukarica. Iskusne ekipe agenata dostupne su svakog radnog dana i vikendom i u roku od minuta dolaze do vas i vrše otkup polovnih vozila u svim delovima Čukarice. Gde god se nalazite dolazimo da zaključimo i završimo posao bez obzira na vremenske prilike.
Vršimo otkup automobila na opštini Čukarica bez obzira na godište, očuvanost vozila ili klasu. Nije nikakav problem ukoliko je automobil udaren ili havarisan ili je prešao mnogo. Radimo otkup slupanih i havarisanih vozila u opciji otkup automobila na kilo, za delove i za reciklažu.

Otkup auta od firme, fizičkog lica na Čukarici

Takođe, naša agencija se specijalizovala i za otkup polovnih automobila od pravnih, fizičkih lica. Na našem internet sajtu imate elektronski upit za vozila u kojem je potrebno da ostavite tražene podatke. Na osnovu njih vam šaljemo novčanu ponudu.
Praksa je pokazala da se odgovori klijenata uglavnom poklapaju sa stanjem vozila na terenu tako da ne dolazi do drastičnih promena ponuđene otkupne cene. Posle zaključenja posla vi, kao pravno lice, fakturišete poslovnu promenu, a mi vršimo uplatu na vaš račun. Ukoliko ste fizičko lice možete nas kontaktirati i zatražiti procenu vašeg auta. Ukolkio vam odgovara ponuda možete zakazati isplatu za uslugu otkup automobila.
Ukoliko automobil nije registrovan kod nas i i dalje poseduje strane registarske oznake ne morate da brinete. Otkupljujemo automobile sa stranim tablicama. Neophodno je da nas pozovete i objasnite nam o kakvom automobilu se radi, a mi ćemo vam ponuditi opciju koja vam najviše odgovara. Kada je reč o proceduri ovde se možete informisati o njoj. Saznajte više o proceduri otkupa auta na Čukarici. Pozovite nas i uverite se da najbolje placamo vaš polovni automobil. Saznajte proceduru otkupa automobila . Ova procedura od svega cetiri koraka je veoma jednostavna koja se završava za najvise 1 dan.

Procedura otkupa automobila

  1. Pozovite nas ili popunite online upitnik radi besplatne procene vašeg automobila.
  2. Od našeg procenitelja ili na E-mail u najkracem roku sticice vam okvirna ponuda.
  3. Ukoliko vam ponuda odgovara odmah se dogovaramo za isplatu i potpisivanje ugovora. U mogucnosti smo da odmah izvršimo ovaj korak.
  4. Kod najbližeg notora, u najbržoj opštini ili sudu vršimo potpisivanje ugovora i isplatu. Brzo i lako rešili ste se vašeg vec starog automobila.

Otkup polovnih vozila na Čukarici

Otkup polovnih vozila na opštini Čukarica vam omogućava brzu prodaju vašeg automobila. Ukoliko želite da prodate vaš automobil i neide vam prodaja možete nas kontaktirati. Nudimo vam korektne otkupne cene za sve marke automobila na opštini Čukarica. Bez obzira na marku i tip automobila nudimo najbolju cenu za otkup vašeg automobila. Otkupljujemo sve marke automobila, vozila na celoj teritoriji opštine Čukarica. Pozovite nas i zakažite isplatu za vaš automobil.