Trepavice za auto

trepavice-za-automobile-peugeot206

Ako želite da budete originalni evo još jednog načina da to zaista budete!
Samo mali detalj može potpuno promeniti spoljašnji opis Vašeg automobila. U pitanju su auto trepavice. Auto trepavice su univerzalne a napravljene su od gumenaste plastike koja se veoma lako postavlja a čini Vaš automobil unikatnim.

Trepavice za auto prodaja po povoljnoj ceni

Auto trepavice možete kupiti po povoljnim cenama vać od 350 dinara u mnogi prodavnicama i na Internetu.
Auto trepavice ne mogu da oštete automobil, već samo da doprinesu njegovom izgledu. Auto trepavice su univerzalne za sva vozila, a montiraju se jednostavno.  Evo i kako.
Poslednji korak jeste da skinete zaštitnu foliju sa samolepljivog dela koji se nalazi na trepavicama. Kada ih zalepite predjite prstima preko samolepljive sundjeraste trake kako biste bolje zalepili.
Ukoliko želite da ih zalepite što čvršće, kapnite par puta lepak na samolepljivu traku, sačekajte da se lepak osuši i zalepite.

Mesta postavljanja trepavica su farovi kod haube vašeg automobila.

About the Author

Igor Novaković
Predstavnik sajta za Otkup automobila Beograd. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete mi se obratiti na broj telefona: 064 612 96 31 ili preko upitnika na sajtu. Ukoliko prodajete polovan automobil u Beogradu, naši agenti dolaze za samo 1h bilo gde u gradu da besplatno procene vaš automobil, opširnije možete pročitati na našoj stranici Otkup automobila u Beogradu, isplata automobila je na licu mesta - odmah.